Bu 4 altcoin son 30 günde yüzde 400’ün üzerinde yükseldi – sırada ne var?
Bu 4 altcoin son 30 günde yüzde 400’ün üzerinde yükseldi – sırada ne var?

Public Mint, 200 bankanın desteğiyle blok zincirini başlattığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Public Mint, ilk “fiat-native” genel blok zincirini başlattığını duyurdu. Bu Blockchain sayesinde herkesin, herhangi bir boyutta, “banka hesabı olsun veya olmasın” fiat para birimlerini tokenleştirmesine izin verilecek.

Public Mint 200’den fazla bankanın desteğini alacak

Proje, iki yıllık bir geliştirme döneminden sonra pazara girdi ve 200’den fazla bankanın ağa katılacağı bildirildi.

Public Mint kullanan şirketler kredi kartı, banka havalesi veya ACH ödemesi yoluyla ödeme alabilecekler.. Başlangıçta, ağ sadece ABD dolarını destekleyecek ancak geliştiricilerin daha fazla fiat para eklemeyi planladığı bildirildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Public Mint’in doğuşu, düzenlenmiş bankaların daha sonra tokenleştirilebilecek fonlar tutmasına ve böylece bankalar arasında parayı taşımadan para etrafında uygulamalar ve iş süreçleri oluşturulmasına izin verecek.

Hyperledger ve IBM projeyi destekliyor

Blok zincirinin herhangi bir teknik özelliğini açıklanmamasına rağmen, farklı bir konsensüs mekanizması ve fiat tabanlı ücretlerle Hyperledger Besu’nun değiştirilmiş bir versiyonu üzerine inşa edildiği aktarıldı.

Hyperledger ve IBM Digital Asset Labs da yeni Blockchain projesini destekliyor.

Hyperledger Genel Müdürü Brian Behlendorf, konuyla ilgili şöyle konuştu:

Hyperledger’da, Public Mint’in programlanabilir para birimi ve sürtünmesiz fon transferi sorunlarıyla başa çıktığını görmek bizi heyecanlandırıyor. Çözümünü Hyperledger Besu’nun üzerine inşa ederek, Public Mint en yeni Hyperledger DLT’nin geliştirilmesinde ve konuşlandırılmasında önemli bir rol oynuyor.

Bu arada Pekin 2022’de Blockchain İnovasyon Bölgesi kuracağını açıkladı. Detaylar buradaki haberimizde.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin