Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

2 Temmuz altcoin analizi: Cardano (ADA) ve IOTA’da son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoinlerin çoğu, son birkaç gündür istikrarlı ve belirgin bir büyüme kaydetti. Ancak bu yükseliş alışıldığı gibi Bitcoin tarafından yönetilmedi. BTC son zamanlarda çok fazla düşüş baskısına maruz kalırken yatay yönde hareketini sürdürüyor. Bugünkü altcoin analizimizde konuklarımız Cardano (ADA) ve IOTA.

Cardano (ADA)

Kripto para birimlerinin parlayan yıldızı Cardano (ADA), Coinmarketcap listesindeki en büyük dokuzuncu kripto para konumunda. Yılın başından bu yana yatırımcılarına yüzde 188,85’lik getiri sağlayan ADA, dün büyük bir artış kaydetti.

Bu son yükseliş ekosistemin Shelley yükseltmesine doğru kaydettiği ilerlemeye bağlanıyor. Shelly yükseltmesi ayın sonlarında planlanırken dün ana ağdaki Shelley-tamamlanmış düğümü yayımlandı.

Cardano topluluğu tarafından destek alan kripto para son birkaç gündür yükseliş yolunda. Parabolik SAR’a göre fiyat eğilimi birkaç gün önce değişirken yukarı yönlü bir fiyat hareketi vurgulanıyor.

IOTA

Yılın başından bu yana yatırımcılarına %42 kazandıran IOTA, çoğu büyük kripto para biriminden daha iyi bir performans gösteriyor. Bu haberin yazıldığı sırada 0,2341 dolardan işlem gören kripto paranın direnç seviyesi halen 0,2562 dolarda yatıyor.

Piyasadaki bu yükseliş Bollinger Bantları tarafından da doğrulandı. Bollinger Bantları açılıyor gibi görünürken bu da IOTA pazarında bir miktar dalgalanma olabileceğini gösteriyor. Sinyal hattı fiyat mumlarının altına gizlenmiş ve piyasanın yükseliş eğiliminin altını çizmiş durumda.

Son ivmelenme, IOTA 2.0 ile ağın Ethereum, EOS, Tron ve Cardano gibi akıllı sözleşme platformalarına rakip olmayı planlamasıyla ilişkilendiriliyor.

Bu arada önde gelen bir analist umutları yeşerten Bitcoin fiyat tahminini açıkladı. Buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin