primebit
PrimeBit ile tanışın: Yenilikçi bir eşler arası kripto ürünleri alım satım platformu

PrimeBit ile tanışın: Yenilikçi bir eşler arası kripto ürünleri alım satım platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eşler-arası (P2P) kripto ürünleri platformları hem yeni hem de deneyimli traderların dikkatini çekiyor. Ancak, şimdiye kadar bunlardan hiçbiri 200x’e kadar kaldıraç sunmadılar. Bu, rekabetçiler tarafından sunulan maksimum 100x kaldıracın iki katı.

Benzersiz alım satım fırsatı

Yüksek kaldıraçlı ve minimum depozitosu olmayan PrimeBit, herkese her işlemden en iyi şekilde yararlanabilmesi için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bir pozisyonu sadece yüzde 0,5 başlangıç marjin ile açabilirsiniz. Bu, sadece 50 dolarlık bir depozito ile 10.000 dolarlık bir emir açabileceğiniz anlamına geliyor!

PrimeBit, bitiş tarihi olmayan sabit nokta değeri sabit sözleşmeleriyle işlem yapar. Bir işlem fırsatı bulduğunuzda ve doğru zamanda doğru pozisyonu açtığınızda, kazancınız için bir sınır yok. Örneğin, fiyat her 1 dolar yükseldiğinde bir BTCUSD “al” emri verirseniz, PrimeBit’in sözleşmesinin değeri 0,1 mBTC değişir. Siz pozisyonu kapatmaya karar verene kadar bu sonsuza dek gidebilir.

Kripto paralarla alım satımı yapmanın uygun yolu

PrimeBit ayrıca, gelişmiş uygun fiyat göstergesi, eşit bir Fonlama Sistemi ve tarafsız bir otomatik dağıtım mekanizması ile rekabete katılıyor. Bu özellikler PrimeBit’i benzersiz kılarak, kripto para marjin alım satım pazarına müdahale etmesine olanak veriyor.

Platform ayrıca lider küresel ticaret yazılımı MetaTrader 5 tarafından desteklenmekte. PrimeBit Ltd.’nin arkasındaki ekip, şeffaf anlaşmalar, yüksek kaldıraçlar ve daha iyi kullanıcı deneyimiyle, BitMEX’e karşı çekici bir alternatif sunuyor.

Yüzde 20’ye varan süresiz gelir paylaşımı

Tüm bunlara ek olarak PrimeBit, ortaklar programının partnerlerine yeni fırsatlar da sunuyor. En iyi satış ortakları muazzam bir gelir payına (yüzde 20) süresiz sahip oluyorlar. İsteyen herkes yönlendirme linkini paylaşarak kaydettirdiği tüm hesaplardan kâr elde edebilir. Ortaklar programı tam şeffaf gerçek zamanlı takip yazılımı ile destekleniyor.

PrimeBit, kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve Litecoin ile ilgili kalıcı sözleşmelerle alım satımda bulunmalarına imkân sunarken, geliştiriciler önümüzdeki dönemde daha fazla kripto para birimi olacağını da belirtiyor.

PrimeBit’in Özellikleri

  • 200x’e kadar, yani marketteki en yüksek kaldıraç
  • MetaTrader 5 masaüstü ve web uygulaması
  • Uygun fiyat işaretlemesi ile yüksek kaldıraçla bile değişken varlıklarda pürüzsüz alım satıma imkân veren mekanizma
  • Depozito alt limiti olmadan fonksiyonel demo hesabı ile yeni başlayanlar için kolay erişim
  • Son kullanma tarihi olmayan kârınızı sınırlamayan kalıcı sözleşmeler
  • Sabit nokta değeri doğrusal getirilerle anlaması kolay fiyat modelleri
  • Kazançlı bir ortaklık programı ile %20’ye varan gelir paylaşımı ve şeffaf göstergelerle gelir akış kontrolü
  • PrimeBit işlem hesaplayıcısı ile vermeyi düşündüğünüz bir emrin temel parametrelerini kolayca hesaplama imkanı

Sözleşme çeşitleri

PrimeBit’te üç çeşit kalıcı sözleşme yapabilirsiniz. Bunlar, BTCUSD, ETHUSD, ve LTCUSD’dir ve uygun fiyat adı verilen Bitcoin, Ethereum ve Litecoin bileşik endekslerine göre fiyatlandırılırlar (fiyat birden fazla harici kaynaktan oluşturulur).

Bu sözleşme BTC’de düzenlenmiş ve USD cinsindendir. Her bir sözleşme 1 dolar fiyat için 0,1 mBTC sabit değere sahiptir. Bu, her 0,01 dolarlık fiyat değişikliğinde sözleşme değerinin 100 Satoshi değiştiği anlamına gelir. Sözleşme bedeli ile sözleşme değeri arasındaki ilişki doğrusaldır ve sözleşme bedeli ile değişmez.

Bunlar son fonlama oranını hesaplamak için kullanılır. Fon her 8 saatte bir ödenir ve alınır. PrimeBit fon ödemeleri için ücret talep etmez.

Bahsedilen özellikler PrimeBit’i özgün kılmakla beraber, Kripto para marj ticaret pazarını derinden etkileyecek potansiyele sahip. Kullanıcı topluluğunun, PrimeBit’i kullanmaya başlaması ve kripto ürünlerinin kolay mekanizmalarını öğrenmesiyle platform gelişimini sürdürüyor.

– PrimeBit –

PrimeBit sosyal medya hesaplarını takip ederek son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz

Twitter FacebookReddit – YouTube – Blog

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin