Premier League kripto sektörüyle tanışıyor.
Premier League kripto sektörüyle tanışıyor.

Kripto para sektörü Premier League takımlarına sponsor oluyor: 5 milyon sterlinlik anlaşma!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Premier League kripto para sektörüyle bütünleşiyor. Çevrimiçi ticaret platformu eToro, İngiltere’nin en büyük futbol liginde bir dizi kulüple büyük bir reklam ortaklığı kurdu. Anlaşmanın 4 ila 5 milyon sterlin arasında bir tutarla gerçekleştirildiği ifade ediliyor.

eToro, kullanıcılara bir sosyal ağ sunmanın yanı sıra çeşitli farklı varlıklara yatırım yapma fırsatı da sunan daha erişilebilir çevrimiçi işlem platformlarından biri. Geçtiğimiz yılın Şubat ayında, platforma Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve birkaç başka kripto para eklendi.

eToro, pek çok Premier League kulübüne sponsor olacak

Bu yeni anlaşma, eToro’nun Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Cardiff City, Crystal Palace, Leicester City, Newcastle United ve Southampton’a sponsor olacağını gösteriyor. Böylelikle kripto para birimleri, Birleşik Krallık’ta ana akım olma yolunda büyük bir adım atmış olacak.

Premier League kripto paraları ülkede ana akım haline getirebilir

Premier League’e duyulan ilginin artışı, bu anlaşmanın ardındaki önemli bir motivasyon unsuru. Ayrıca  Premier League sponsorluğunun ilk kez Bitcoin ile ödenmesine de işaret ediyor.

Kripto ve futbol arasındaki sinerji, son zamanlarda birlikte çalışan pek çok şirket ve kulüp ile birlikte yükselişe geçti.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

BitTorrent’in kurucusu Bram Cohen şirketi bıraktı: Sebep Tron mu?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin