Portföyünüzde bu altcoin’ler varsa dikkat!: Gelecek vaat etmeyen 3 kripto
Kripto para piyasası dik düşüşteyken Bitcoin hakimiyeti değişmedi

Portföyünüzde bu altcoin’ler varsa dikkat!: Gelecek vaat etmeyen 3 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasasının genellikle daha yüksek getiri sağladığı, ancak bazı kripto para birimlerine yatırım yapma riskinin çok daha yüksek olduğu bir gerçektir. Analistlere göre bu altcoin’lerin çoğu, yatırım yaptığınızda size hiçbir şey getirmeyebilir. Bu nedenle analistler bazı kripto paraların kötü bağlı performans gösterdiğini ve yüksek riskli olmaları nedeniyle bunlara yatırım yapılmasından kaçınılmasını tavsiye ediyor. Bir yatırımcı hangi dijital para birimini pas geçeceğini nasıl bilebilir?  İşte 2019 yılının ikinci yarısında umut vaat etmeyen 3 altcoin…

İşte 2019 yılının ikinci yarısında umut vaat etmeyen 3 altcoin

Nano (NANO)

Nano, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 378 dolara yükseldikten sonra, 2018’in başındaki büyük yükseliş piyasasında, kripto para birimi piyasadaki en zayıf göstericilerden biriydi.

Nano

Nano, büyük borsalarda listelenmesinden sonra biraz kazanç sağladı, ancak analistlere göre proje etrafında çok fazla sorun olduğu için, giderek kötü performans gösteren bir kripto para haline geldi. Nano şu anda 3 aydan uzun süredir görülen bir fiyat seviyesi olan 1,08 dolarlık seviyeden fiyatlandırılıyor ve analistlere göre uzun vadede herhangi bir kazanç getirmeyecek gibi görünüyor. 

Pundi X (NPXS)

Analistlere göre NPXS, orijinalliği ve meşruiyeti hakkındaki şüpheler, ardından pazarda hayatta kalma konusundaki şüpheler nedeniyle, etrafında çok fazla olumsuzluğu olan bir kripto para birimi.

2019 yılının ikinci yarısında bu kadar umut vaat etmeyen 3 kripto para birimi

Bununla birlikte, hem Pundi X hem de Nano kripto para birimi listesinde ilk 50 arasında yer alıyor ancak analistlere göre yavaş yavaş popülaritesini kaybediyorlar.

Ripple (XRP)

Ripple’ın XRP’si en büyük 3. kripto para birimi olabilir, ancak hala 2019’daki en kötü performans gösteren kripto para birimlerinden biri olarak duruyor. Birçok kişi, fiyatının neden bu yıl büyük beklentileri karşılamadığını merak ediyor.

2019 yılının ikinci yarısında bu kadar umut vaat etmeyen 3 kripto para birimi

Analistlere göre, XRP’nin 13,9 milyar dolarlık bir piyasa değeri var ve 1 dolara bile ulaşması uzun zaman alabilir. Bu nedenle analistlere göre eleştirel bir bakışla, XRP’nin 2019’un sonuna kadar kripto para birimi için belirlenen 10 dolara ulaşmasının bile neredeyse imkansız olduğunu fark edeceksiniz.

Genel olarak, yatırımcıların yatırım kararlarını vermeden önce daha fazla araştırma yapmaları gerekir, çünkü orada kararsız piyasadan derinden etkilenen çok sayıda kripto para birimi vardır. Çoğu zaman, bu tür kripto para birimleri durgun kalır veya bir düşüş trendi yaşadıklarında uzun vadede kötüleşir. Bu tür paralara yatırım yapmak kendi sorumluluğunuzdadır.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin