litecoin
Litecoin analizi: Desteğe tutunan LTC, önemli direnç noktası eşiğinde

Litecoin Topluluğu, Halving sonrası LTC’nin 200 dolar çıkacağına inanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin şu an 100 doların hemen altında işlem görüyor. Piyasanın en büyük 4. Kripto parasında düne göre yüzde 1,20 oranında hafif bir yükseliş söz konusu. Son 24 saatlik işlem hacmine baktığımızda ise 3,8 milyar dolarlık bir işlem hacmi bulunuyor. Mevcut piyasa değeri ise 6,2 milyar dolar. Ve son olarak dolaşımda 62.742.412 LTC tokeni bulunuyor.

Litecoin ağı, bazı durumlarda Bitcoin zincirine benzer özellikler kullanmasıyla biliniyor. LTC, son birkaç günde ise Bitcoin karşısında önemli kazanımlar elde etti.  Miami Dolphins ortaklığı, ABD’nin çeşitli gazetelerinde yer alan haberlerin bir parçası olarak dikkat çekti. Ayrıca, Binance Singapore borsasında fiat para karşılığı listeleme, Litecoin için olumlu bir gelişmeydi.

https://twitter.com/BinanceSGD/status/1151101920888545281

Bu gelişme, Binance Coin’nin momentum kazanmasına ve direnç sayesinde yükselmesine de yardımcı oldu. LTC blok madenciliği ödülü her 840.000 blokta bir yarıya inmek üzere programlı ve halving’in gerçekleşmesinde 16 gün kaldı.

Litecoin Vakfı başkanı Charlie Lee, Justin Sun’ın düzenlediği o meşhur yemeğe katılacak. Son haberlere göre de Circle CEO’su bu prestijli toplantının bir parçası olacak.

Bu olayın halving’den bir süre önce olması göz önünde bulundurarak, Warren Buffett’in iyi bir yanıtının Litecoin lehine çalışması beklenebilir. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, LTC ve BCH’nin kabulü, Bitcoin’e para birimi olarak bakıp bakamayacaklarını tartışan tüm düzenleyicilerle birlikte dünya çapında hızlanmış durumda.

ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin