Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini
Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini

Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir girişim yatırımcısı, yıl sonuna kadar bazı büyük kripto para fiyatlarının “Bitcoin ve BNB” de dahil olmak üzere iki katından fazla artacağını tahmin ediyor. İşte dikkat çekici fiyat tahmini…

coinstats 09/19/19

Ünlü girişimciden Bitcoin ve 11 altcoin’e yönelik fiyat tahmini

Bitcoin fiyatı tekrar 10 bin doların üzerinde ve bu nedenle piyasadaki çoğu kişi BTC hakkında iyimser olmaya devam ediyor. Bunlardan biri bir girişim yatırımcısı ve bir Blockchain yazarı olan William Mougayar’dı. Mougayar, yıl sonuna kadar hem büyük hem de küçük kripto paralar için cesur bir fiyat tahmini yayınladı. Bitcoin’e inananlara müjde! Mougayar, dijital altın’ın 2019 yılı sona erdiğinde 25.000 dolara çıkacağını öngören bir başka Bitcoin boğa olarak ortaya çıkıyor.

Mougayar, birçok boğa gibi, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 25.000 dolar seviyesine varacağına inanıyor. Ayrıca girişimci, EOS, Binance Coin ve Ethereum gibi ilk on büyük kripto parayla ilgili tahminlerde bulundu. Ünlü uzmana göre, EOS ve BNB fiyatları yaklaşık iki kat artarsa, Ether’in kendisi, bugünkü fiyattan yaklaşık 5 kat artacak.  Mougayar kripto pazarının genel piyasa değerinin 750 milyar dolara çıkmasını bekliyor. Ancak, yatırımcı Bitcoin pazarının hakimiyetinin mevcut yüzde 67,3’ten yüzde 55’e düşeceğine inanıyor.

Mougayar, Ripple’da düşüş öngörüyor

Mougayar herhangi bir kripto para üzerinde herhangi bir düşüş tahmininde bulunmaktan kaçındı. Ayrıca William Mougayar, ilk on listesindeki en büyük üçüncü kripto para olan XRP’nin gelecekteki fiyatı hakkındaki görüşünü dile getirmekten de kaçındı. Varlığı yok saymanın nedeni hakkında soru sorulduğunda, Mugayar cevap verdi:

XRP ile ilgili görüşlerim yok, bu yüzden karanlıkta çekim yapmak istemedim.

Yatırımcılar Mougayar’ın XRP’de düşüş öngördüğünü ima ettiğini belirtti. Tahminlere yorum yapan kullanıcılardan biri, tweet yazarından hangi yılın tam olarak ne anlama geldiğini ve bu tahminlerin neye dayandığını açıklamasını istedi. Mougayar, tahminlerinin sadace kendi önsezi ve içgörülerine dayandığını söyledi.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin