LUNC

LUNC haberleri: Terra Luna Classic ve Crescent arasındaki IBC transferi yeniden etkinleştirildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LUNC topluluğu, Crescent ve Terra Luna Classic arasındaki blok zincirler iletişim (IBC) transferinin yeniden etkinleştirilmesine yönelik bir öneriyi oy birliğiyle kabul etti. Profesör Edward Kim, daha önce Mayıs 2022 Terra LUNA krizi sırasında devre dışı bırakılan Osmosis, Crescent ve Juno için IBC’lerin yeniden açıldığını duyurmuştu.

IBC transferi yüzde 99 oyla kabul edildi!

Crescent ve Terra Luna Classic arasındaki IBC transferlerini yeniden etkinleştirmek için 271 numaralı, “IBC Müşterisini Terra Classic’e Yeniden Etkinleştir” önerisi topluluk tarafından kabul edildi. Crescent Network, çok zincirli varlık değişimi ve sermaye açısından verimli likidite teşviki sağlayan bir Cosmos uygulama zinciridir.

LUNC

Teklif, topluluğun teklife verdiği büyük destek sayesinde “geçme eşiğini” aştı. Öneri 99,98 lehte oy alırken yalnızca yüzde 0,02 teklife karşı oy kullandı. Edward Kim daha önce, Cosmos ekosistemindeki sürekli değişiklikler ve eşitliğe ulaşmak için gereken testler nedeniyle bunun gerekli olduğunu söyledi.

LUNC fiyatı düşmeye devam ediyor!

LUNC fiyatı şu anda son 24 saatte yaklaşık yüzde 1 ve bir haftada yüzde 4 düşüşle 0.000078 dolardan işlem görüyor. Topluluk, LUNC fiyatlarında büyük bir sıçrama konusunda umutlu olmaya devam ediyor. CoinGape Markets analizi de azalan kanalın üzerine çıkması hâlinde fiyatlarda bir sıçrama öngörüyor.

Bu arada USTC fiyatı, topluluğun USTC repeg çabalarının ortasında son 24 saatte yüzde 4 artışla 0.015 dolar seviyesinden işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0144 ve 0,0157 dolar. Ayrıca işlem hacmi son 24 saatte yüzde 55 artarak tüccarlar arasında bir ilgi olduğunu gösteriyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin