Bitcoin boğaları yeni hedeflerini belirledi – işte ayrıntılar
Bitcoin boğaları yeni hedeflerini belirledi – işte ayrıntılar

Popüler sunucudan Bitcoin ve altcoinler için şok edici açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Max Keiser’e göre, Bitcoin’in sürekli artan hash gücüne bağlı enerji girişi talebi, altcoinlerin ve fiat para birimlerinin ölümüyle sonuçlanacak.

Popüler TV sunucusu Max Keiser, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in sürekli artan hash gücünün insanlık için fiyatından çok daha önemli olduğunu vurguladı. Keiseri ağı sürdürmek için artan enerji talebinin nihayetinde altcoinlerin ve fiat para birimlerinin ölümüyle sonuçlanacağına inanıyor.

BTC için giderek artan enerji tüketimi

Ünlü yayıncı Bitcoin’in dünya enerjisine % 51 saldırısı başlattığını iddia etmişti. Konuyla ilgili olarak Keiser bu durumun Bitcoin’in hash gücüyle yani Bitcoin ağının işlem gücünün ölçüm birimi ile ilişkili olduğunu açıkladı. Ne kadar çok bilgisayar gücü madencisi alana girerse, hash gücü de o kadar yüksek oluyor.

Mayıs ayındaki üçüncü yarılanmanın ardından madencilerin teslim olma korkusu alanda hakimken, hash gücü daha da artmıştı. Son zamanlarda ise tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Keiser, “Bitcoin’in hızla yükselen hash gücünü karşılamak için artan miktarlarda enerji ihtiyacı, ekonominin diğer bölümlerinden enerji çalmaya başlayacak. Bu gelişme, bildiğimiz haliyle medeniyeti, Bitcoin esasen devraldığı için daha iyi hale getirecek” diyor.

Keiser ilginç bir şekilde Bitcoin’in küresel enerji ağına da % 51 saldırısı gerçekleştiren bir özellik ortaya koyduğunu iddia ediyor. Bu durumu bir problem olarak görmeyen Keiser, yaşanacakların “hayat kurtaran tesadüfi bir kırılma olacağını” da sözlerine ekliyor. Bu durumun gerçekleşmemesi halinde Keiser insanlığın merkez bankası otoriterliğinin olumsuz sonuçları ve ayrıca merkez bankası olmayanlar için ise kalıcı bir yoksulluk ile karşı karşıya kalacağını ifade ediyor.

Bitcoin’in amacı egemenlik

Keiser, Bitcoin fiyatının bir çok faktöre bağlı olduğunu açıklayarak hash gücünün merkez bankalarının ortadan kalkmasına  ve insanlık için daha fazla özgürlüğe yakın olmaya hizmet ettiğine vurgu yapıyor.

İlk “haritadan silinecekler” olarak Bitcoin Cash ve Bitcoin SV gibi altcoinlere işaret eden Keiser, Bitcoin’in toplam PoW hash gücü hakimiyetinin yaklaşık % 85’inden sorumlu olduğunu ve bu metriğin son zamanlarda daha da yükseldiğini kaydetti. Bu nedenle, BCH ve BSV’nin “ortadan kalkması” an meselesi.

“Altcoin piyasasının tamamı” için çok feci bir kader öngören Keiser’e göre, altcoinleri temizledikten sonra BTC’nin önünde en savunmasız hedefler olarak fiat kağıt para birimleri olacak. Keiser bu noktada şu vurguyu yapıyor:

“Arjantin, İran, Venezuela ve Zimbabwe’de zaten bu söylediklerim oluyor. Şimdi Yen, USD, Euro ve Pound’un, onları canlı tutmak için gereken enerji Bitcoin protokolü tarafından durdurulamaz bir şekilde kullanıldığından dolayı bu fiat para birimlerinin tükenmeye başladığını görmeye başlayacağız.”

“Hayatta kalan tek varlık altın olacak” diyen Keiser, Bitcoin’in piyasa değeri itibariyle değerli metale ulaşacağını ve ardından “para birimi olarak altından enerji kaçırmaya başlayacağını” belirtiyor.

Nihayetinde Keiser, “bildiğimiz şekliyle uygarlığın değişmek üzere olduğu” sonucuna varıyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin