Popüler sosyal medya platformundan flaş Dogecoin açıklaması geldi, ağ çöktü!
Popüler sosyal medya platformundan flaş Dogecoin açıklaması geldi, ağ çöktü!

Popüler sosyal medya platformundan flaş Dogecoin açıklaması geldi, ağ çöktü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kanadalı sosyal platform Hello Pal, Dogecoin (DOGE) ve Litecoin (LTC) fanlarının ağa aşırı yüklemesi nedeniyle çöktü. Hello Pal’in resmi açıklaması, web sitesindeki büyük bir ziyaretçi artışının, talepleri karşılayamadığı için siteyi çevrim dışı olmaya zorladığını ortaya koydu.

Hello Pal, Dogecoin ve Litecoin madenciliğine yatırım yaptı

Site, olayın Dogecoin ve Litecoin’de bir madencilik yatırımı açıkladıktan kısa bir süre sonra gerçekleştiğini söyledi.

Dogecoin, Mark Cuban ve Elon Musk gibi üst düzey isimlerin tanıtıcı kampanyaları nedeniyle daha fazla tanınan şaka tabanlı bir kripto paradır.

Şirket kısa süre önce hem Litecoin hem de Dogecoin madenciliği yapmak için DOGE/LTC madencilik çiftliğine %15 oranında öz sermaye yatırımı yaptığını duyurdu. Kanadalı firmaya göre, madencilik kuruluşu, iki kripto varlığını benimseyen dünyanın en büyüğü. Veri merkezi yaklaşık 90.000 teçhizata sahip ve 70 megawatt kapasite taşıyor.

Hash oranının önemli kısmını tutuyorlar

Madencilik tesisi ayrıca LTC/DOGE hash oranının %3 ila 5’ini karşılıyor. Duyurunun ardından web sitesi, web trafiğinin %1000’in üzerinde arttığını belirtti. Sonuç olarak, kapasiteyi aştı ve geçici bir kesintiye yol açtı.

Ancak Hello Pal’ın uygulama hizmeti ve akış platformu, artan sayıda çevrim içi etkinliğe sahip olmasına rağmen etkilenmedi.

Şirket sadece öz sermaye yatırımı ile ilgilenmiyor, ayrıca Dogecoin ve Litecoin’e kanalize edilen 12.500 madencilik kulesinin yaklaşık %51’i ile madencilik envanterindeki yatırımlarını artırdı.

ATM’lerde de DOGE atağı görüldü

Hello Pal’in İcra Kurulu Başkanı, gelişme hakkında yorum yaparken, kazanın şirkete olan olumlu bir şeyin göstergesi olduğunu belirtti. Sitedeki faaliyetlerdeki artışın, Dogecoin ve Litecoin madenciliğine daha fazla yatırım yapmak için doğru adımları attığını gösterdiğini söyledi.

Dogecoin, şaka tabanlı bir kripto para olarak gerçek değerine rağmen, kripto topluluğundan daha fazla ilgi gördü. Önde gelen kripto ATM sağlayıcısı CoinFlip, kripto ATM’lerinin 1.800’üne DOGE için destek ekledi.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin