featured

Popüler kripto para analisti, Bitcoin yatırımcılarını şaşırttı: İşte analistin BTC hedefleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti ve tüccarı, kripto kralı konsolide olmaya devam ederken Bitcoin (BTC) üzerindeki düşüş eğilimini ifade ediyor. Pentoshi olarak bilinen takma isimli analist, (693.000 Twitter takipçisine sahip) BTC’nin acil desteğini kaybetmesi hâlinde Bitcoin’in mevcut fiyatından yüzde 38’e kadar düşebileceğini söylüyor. Analist şöyle ifade ediyor:

“BTC’nin bu bölgesi, esasen son iki aydır fiyatlarda görmek istediğim şeydi.”

 

*Bunun altındaki aralığa geri düşersek benzer kurulumlarda gördüğümüz gibi 19.000 – 20.000 dolar ve 22.000 – 23.000 dolar aralığının çok olası olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu, yönetim için bu fiyat etrafında çalışmanın iyi bir yoludur.

 

Altcoinler de kasım ayının en düşük seviyelerine geri döndü.”

Bitcoin
Kaynak: Pentoshi/Twitter

Analistin şaşırtıcı Bitcoin tahmini

Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin 26,225 dolardan işlem görüyordu. Pentoshi’ye göre Bitcoin, BTC için bir sonraki düşüşü katalize edebilecek bir dizi rüzgârla karşı karşıya. Üst düzey tüccar, kripto borsası Binance’e dava açmak için sırada Adalet Bakanlığı’nın (DOJ) olabileceği ihtimalinden de bahsediyor. Ayrıca borsanın son birkaç hafta içinde yükseldikten sonra bir düzeltme yapabileceğini söylüyor.

“İşte dikkate alınması gereken birkaç şey. Kripto çoğunlukla bunlar yüzünden zarar gördü.

Gelir üretmiyor, kâr eden ya da hizmet sunan şirketleri yok. 401Ks/ETF’ler vs. yok. Belirsizlik nedeniyle büyük tahsisatçılardan yatırım yapma kabiliyetinin eksikliği ile birleştiğinde = neden zayıflık.

Tepedeki birkaç bulut DOJ’dur (bunu yakın vadede gerçekleşme olasılığı çok çok yüksek bir olasılığa koyun). Bence bu aslında bir kesinlik.”

Pentoshi, S&P 500’e bakarak endeksin önümüzdeki birkaç hafta içinde önemli bir direnç alanına yaklaşırken muhtemelen düzeleceğini öngörüyor.

“Bence önümüzdeki birkaç hafta 4.300’e doğru geri çekileceğiz

Yerel yorgunluk ortaya çıkıyor gibi görünüyor.”

Kaynak: Pentoshi/Twitter

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin