featured

Popüler isimden iddialı Solana yorumu: “Yakın zamanda rakiplerini geride bırakacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) blockchain’inin yaşadığı sorunların ortasında, Cyber ​​Capital’den Justin Bons ağın gücünün yakında Ethereum’u geçeceğine inandığını paylaştı.

Solana’ya destek giderek artıyor

Solana (SOL) son birkaç günde bir blockchain olarak pek de iyi performans gösteremedi. Bu durum, hem kullanıcıların, hem yatırımcıların hem de analistlerin kalplerinde endişe yaratmaya yetti.

SOL fiyatı birkaç gün önce 200 dolar seviyesine ulaşmasının ardından, 180 doların altına kadar bir fiyat düşüşü yaşadı.

200 doların üzerine çıkan popüler Layer-1 protokolü, yeni edindiği konumu korumak için bir süre mücadele etti. Ancak üç hafta içinde iki kez yapılan toparlanma girişimi reddedildi ve grafikte bir çift tepe modeli oluştu. Mevcut düşüş görünümü, Solana fiyatındaki uzun süren bir rallinin ardından bir düzeltmenin yakın olduğunu gösteriyor.

Solana’nın değerinde %7’lik bir düşüş kaydetmesinin üzerinden çok zaman geçmedi. Ancak bu düşüş, ağın bir süredir yaşadığı ve daha önce de sık sık yaşanan kesinti ve tıkanıklıklarla bağlantılıydı. Fiyatlardaki keskin düşüş, yatırımcıların duyarlılığında endişe verici bir azalma gerçekleşmesine neden oldu.

Bu trend hakkında yorum yapan Cyber ​​Capital kurucusu ve CIO’su Justin Bons, Solana ağındaki işlemlerde tıkanıklıktan kaynaklanan düşüşün kullanıcı deneyimini kabul edilemez bir düzeye kadar olumsuz etkilediğini düşünüyor.

Solana

Bu arada Bons, Solana’nın iyileşmesinin çok yakında gerçekleşeceğine inanıyor. Bu gerçekleştiğinde ise “SOL, daha fazla TPS’yi güvenilir bir şekilde barındırmaya geri dönecek” diyor. Cyber ​​Capital kurucusu büyük bir güvenle Solana’nın saniye başına gerçekleştirdiği işlemlerinin yakında Ethereum ve diğer Layer-2 protokollerinin toplamından daha ağır basacağını belirtti.

Bunun, haftalar içinde teslim edilmesi planlanan Modular ölçeklendirme geliştirmesiyle mümkün olabileceğini de sözlerine ekledi.

Solana (SOL) kritik destek noktasını geçebilecek mi?

SOL fiyatı şu anda 170 dolar ile 180 dolar arasında bulunan bir bölgede işlem görüyor. Mevcut düzeltme hareketlerinin ne kadar süreceği henüz belli değil. Ancak tersine dönüş, çift tepe modelinin sinyalini veriyor.

Satış baskısının yoğunlaşması durumunda SOL fiyatındaki düşüş daha da derinleşebilir. Çünkü, birkaç gün önce kripto para piyasasındaki düşüşle birlikte 163 dolarda bulunan destek noktasına geri dönme eğiliminin olduğunu gösterdi.

Eğer fiyat bu destek noktasını kaybederse SOL, %25’lik bir düşüşün ardından 120 dolara gerileyebilir.

SOL dışında, ekosistemdeki diğer kripto para birimleri, devam edem meme coin çılgınlığı ile şu anda en iyi performanslarını gösteriyor. Solana ekosisteminin en yeni meme coin projesi olan Slothana, meme coin seven yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Şu anda ön satış aşamasında olan proje, kısa zamanda büyük bir fon toplayarak potansiyelinin yüksek olduğunu kanıtladı. Maskot olarak kendine tembel hayvanı seçen Slothana, Solana ekosistemindeki meme coin popülerliğine katkıda bulunuyor ve düşük fiyatla erken dönem yatırımcısı olmak isteyenleri bekliyor.

Slothana Ziyaret Edin

Ayrıca herhangi bir bekleme süresi olmadan SLOTH tokenlarını cüzdanlara ekleme fırsatı da öne çıkan özelliklerinden bir tanesi oldu. İlgilenen yatırımcılar, 1 SOL tokenı karşılığında 10,000 adet SLOTH tokenına hızlı bir şekilde sahip olabilir. Stres dolu kripto para dünyasına sakinlik getirme hedefine sahip olan Slothana, borsalarda listelendikten sonra meme coin piyasasının değerli oyuncularından biri olma potansiyeline sahip.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin