Popüler DeFi protokolü Yearn.Finance dev adımı attı – ralli mi geliyor?
Popüler DeFi protokolü Yearn.Finance dev adımı attı – ralli mi geliyor?

Popüler DeFi protokolü Yearn.Finance dev adımı attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Yearn.Finance, bu sefer merkezi olmayan bir borsa Uniswap’ın forku olan SushiSwap ile birleşmeyi duyurdu.

Birleşme neticesi

Bu anlaşmanın bir sonucu olarak, Yearn ve Sushiswap’in geliştirme kaynakları ve bunların toplam kilitli değeri (TVL) birleşecek. Yearn’ın şu anki toplam kilitli değeri 455 milyon dolar civarında ve SushiSwap’in TVL’si ise DeFi Pulse izleyicisine göre 730 milyon dolar seviyesinde.

Protokol kısa süre önce diğer dört protokolle – Pickle Finance, Cream Finance, Cover ve Akropolis ile birleşmeleri duyurdu.

İki projenin birleşmesi

Yearn’ın kurucusu Andre Cronje, protokolün SushiSwap ile olan çalışmasının örtüştüğünü ve bu nedenle iki projeyi birleştirmenin mantıklı olduğunu söyledi.

“Sushi, AMM [otomatik pazar yapıcı] ekosistemini genişletmeye odaklandıkça ve Yearn de stratejilerini genişletmeye odaklandıkça, giderek daha fazla örtüşme ortaya çıktı. Yearn stratejileri için özel AMM deneyimlerine ihtiyaç duydu ve Sushi, getiri ve paranın sınırlarını zorlamaya başladı. Bu örtüşmelerle birlikte, giderek daha fazla birlikte çalışabilirlik ön plana çıkmaya başladı ve bu nokta da, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımayı sağlıyor.”

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin