Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken bu seviyelere dikkat
Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken bu seviyelere dikkat

ETH 2.0 arifesinde analistten önemli Ethereum tahmini geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin rekoru geçtikten sonra 20.000 doları zorlamaya başlarken Ethereum da takipte. Önde gelen kripto para biriminin fiyatı şu anda 615 dolar, yılın bugüne kadarki en yüksek seviyelerinin biraz altında, ancak sadece bir hafta öncesine göre çok daha yüksek.

Kurumsal baskı Bitcoin ile birlikte Ethereum için de olumlu oldu

Bitcoin ve Ethereum’un en son yükselişi, görünüşe göre kurumsal satın alma baskısının bir sonucu olarak geliyor. Analistler, Wall Street’teki birçok kamu fonu yöneticisinin kripto para birimlerine desteklerini duyurmasıyla birlikte, piyasayı daha yükseğe iten bir spot teklif kaydetti.

Analistler, Ethereum’un özellikle olumlu temel trendlerin bir sonucu olarak yakında daha yükseğe çıkacağı konusunda iyimser. Yükselmeye devam eden Bitcoin de ETH’nin deposuna daha fazla yakıt ekleyebilir.

“800 dolara yürüyebilir”

Bir analist kısa süre önce aşağıdaki grafiği paylaştı ve Ethereum’un temel teknik seviyelerin üzerine çıkmayı başardığı için 800 dolara geçebileceğini belirtti.

Grafik, ETH’nin Ekim ayındaki düzeltme sırasında destek olarak 420 dolarlık kilit seviyesini geri aldığını gösteriyor. Analist, Ethereum’un bu seviyeyi destek olarak 800 dolara doğru bir hareketi onaylaması gerektiğini söylüyor.

Bitcoin’in orta ve uzun vadede daha yüksek hareket etmesi ile Ethereum’un da ciddi şekilde yükselme olasılığını artırması bekleniyor.

Önde gelen eski hedge fon yöneticisi ve CNBC sunucusu Jim Cramer, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in uzun vadeli bir yatırım olarak şu anda mantıklı olduğunu düşündüğünü söyledi:

Çocuklarımın anlayacağı bir şeye ihtiyacım var. Altını asla anlamamalarının nedeni altının tehlikeli olduğunu düşünmeleri. Tehlikeli çünkü çalınabilir. Tehlikelidir çünkü bankadan çıkarmak istemezler. Çocuklarım mirasımı aldıklarında altın konusunda rahat hissetmeyecekler, kripto konusunda hissedecekler.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin