blockchain oyunu Cryptokitties
Popüler Blockchain oyunu CryptoKitties yatırımcı çekmeye devam ediyor

Popüler Blockchain oyunu CryptoKitties yatırımcı çekmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektörünün en ünlü popüler Blockchain oyunu CryptoKitties‘in geliştiricisi Dapper Labs, GV (eski adıyla Google Ventures) ve Samsung NEXT’nin katılımıyla, Venrock tarafından yönetilen finansman turunda 15 milyon dolar topladı. Büyük yatırımcılar arasında CoinFund, Animoca Brands, Muse Bellamy, Muse, June Fund, HOF Capital, John Pfeffer ve GBIC’nin baş solisti yer alıyor.

Ayrıca, mevcut yatırımcılar Andreessen Horowitz, Union Square Ventures, SV Angel, Digital Currency Group, William Mougayar, Hex Capital ve Rising Tide Fund da fon toplama sürecine katılanlar arasındaydı. Böylece şirket bugüne kadar yatırım yolu ile 27.85 milyon dolarlık fon toplamış oldu.

Blockchain oyunu CryptoKitties büyük ilgi görmeye devam ediyor

Şirket, 3.2 milyon işlem ve platformunda harcanan on milyonlarca dolar ile borsalar dışında dünyanın en çok kullanılan tüketici Blockchain uygulaması haline gelen CryptoKitties’i 2017’nin sonlarında piyasaya sürmüştü.

CryptoKitties, Blockchain akıllı sözleşmeler aracılığıyla oluşturulan, yönetilen ve ticareti yapılan dijital bir sanat formuna sahip. Her bir CryptoKitty, varlığın belirli özniteliklere sahip olmasını sağlayan, değişimi mümkün olmayan bir ERC-721 tokeni biçiminde tasarlanmış. Piyasaya sürüldüğünden beri, oyuncular tarafından geliştirilen bir milyondan fazla CryptoKitties mevcut.

CryptoKitties geliştiricisi Dapper Labs’ın benzersiz hedefleri bulunuyor

Dapper Labs tarafından fonların, yerel ve küresel olarak genişleme faaliyetleri, Blockchain teknolojisindeki kullanılabilirliği artırmak ve altyapı zorluklarını çözmek için kullanılacağı belirtildi.

Dapper Labs’ın CEO’su Roham Gharegozlou konu ile ilgili şunları söyledi:

Gerçek dijital sahipliğin ve akıllı sözleşmelerin birlikte çalışabilirliğinin sağlamak, tüketiciler, içerik oluşturucular ve platform sağlayıcılarının aracı olmadan tamamen eşler arası etkileşimde bulunmaları için yeni yollar oluşturuyor.

Kripto borsaları dışında endüstrinin bu tarz farklı kategorideki platformlara doğru genişlemesi ve böylesine büyük başarılar elde etmesi kripto ekosisteminin dünyada daha hızlı kabul görmesi açısından oldukça önemli görünüyor.

blocktribune

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin