Sıcak gelişme: Almanya'nın ikinci en büyük borsası Ripple ve Litecoin’i listeliyor!
Güney Kore’nin dev Bitcoin borsası büyük zarar açıkladı!

Bithumb, ABD’li fintech şirketi ile ortaklığa gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yerel haber ajansı Yonhap’a göre Güney Koreli kripto para borsası Bithumb, ABD’li fintech şirketi SeriesOne ile bir anlaşma imzaladı. Yonhap, Bithumb’ın American crowdfunding platformu SeriesOne ile bir anlaşma imzaladığını bildirdi.

Bir Bithumb yetkilisi haber ajansına şunları söyledi:

SeriesOne, Bithumb’ı en uygun ortak olarak belirledikten sonra aktif olarak bir anlaşma yapmaya çalıştı. Bithumb, şirketin küresel bir finans şirketi haline gelme çabalarını hızlandıracak ve Blockchain tabanlı varlık tokenizasyonunun küresel olarak yayılmasını sağlayacak.

Bithumb, ABD’li fintech şirketi ile yaptığı ortaklıkla değer kazancı vaat ediyor

Menkul kıymet tokenleri, sahiplerin mal ve hizmet satın almalarına izin vermenin yanı sıra, çoğu zaman geleneksel bir menkul kıymet gibi, yatırım getirileri ve değer kazancı vaat ediyor.

SeriesOne’ın, 2019’un ilk yarısında ABD’de bir borsa kuracağı ve Bithumb’ın yatırım ve gerekli altyapıyı sağlamak için gerekli teknik desteği sağlayacağı iddia edildi.

Bu ayın başlarında Bithumb, küresel bir merkezi olmayan kripto borsası başlatacağını duyurdu. Borsa, R1 adında Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir işlem protokolü geliştiren Blockchain firması One Root Network (RNT) ile ortaklaşa başlatılacak. R1 protokolü, RNT’nin güvenliği ve eşleştirme verimliliğini artıracağını ve emir ve yürütmeyi ayrı ayrı ele alacağını belirtiyor.

Geçtiğimiz hafta Hong Kong merkezli kripto borsası Changelly, Bithumb’ın Haziran ayında yıkıcı bir saldırı sırasında kaybedilen bazı tokenleri kurtarmasına yardımcı olduğunu açıkladı. Bithumb siber saldırılar yüzünden 30 milyon dolar kaybetti, ancak sanayi ortaklarının yardımıyla yaklaşık 14 milyon dolar toplamayı başardı.

Değişiklikle 1,063,500 Ripple (XRP) tokeninin Bithumb’a geri gönderilebildiği belirtildi.

CoinMarketCap’e göre, Bithumb şu anda işlem hacmi ile 1,7 milyar dolarlık bir kripto borsadır.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin