Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!
Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!

Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Binance DEX, TrustToken’in beş adet stablecoin’ini listeleyecek.
  • TrueUSD, borsada listelenen ilk stablecoin.
  • Geri kalan dört stablecoin (TrueGBP, TrueAUD, TrueCAD ve TrueHKD) yakın gelecekte borsada listelenecek.

Binance’in merkezsiz borsası Binance DEX, tanınmış risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz (a16z) tarafından desteklenen TrustToken’dan beş yeni Stablecoin’i listeleyecek. TrustToken çarşamba günü yaptığı açıklamada, 5 stablecoin’in (TrueUSD, TrueGBP, TrueAUD, TrueCAD ve TrueHKD) borsanın yerel Blockchain’i olan Binance Chain’de başlattığını söyledi.

Önde gelen Bitcoin borsası Binance, 5 yeni kripto parayı platformuna ekliyor

Şimdiye kadar beş stablecoin, sadece Ethereum’da ERC-20 tokenleri olarak mevcuttu. TrustToken, Binance DEX’te bulunan stablecoin’lerin piyasaya sürülmesinin yeni fiat seçeneklerine olanak sağlayacağını ve kullanıcıların kripto paralarla banka hesapları arasında geçiş yapma seçeneklerini artıracağını söyledi. Ayrıca borsa, kullanıcılarının %0,04 gibi düşük bir alım satım ücretleriyle işlem yapabilmelerine olanak tanıyacak.

Binance DEX, öncelikle 8 Ağustos’ta işlem görmesi planlanan TrueUSD’yi listeleyecek. TrustToken kurucu ortağı ve CEO’su Jai An, “Amacımız, daha fazla kullanıcıya güvenebilecekleri stablecoin’lere kolay erişim sağlamak.” dedi. Geri kalan dört stablecoin (TrueGBP, TrueAUD, TrueCAD ve TrueHKD) ise yakın gelecekte borsada listelenecek.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin