Flaş çöküş ve pump: Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı!
Flaş çöküş ve pump: Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı!

Popüler Bitcoin borsası, 42 altcoin’i bölgesel delist ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin odaklı bir Bitcoin ve kripto para borsası olan Bittrex, geçtiğimiz hafta ABD merkezli müşterileri için 32 kripto para birimi artık sunmayacağını açıkladı. Şimdi, borsa başka altcoin’lerinde bölgesel delist edileceğini açıkladı. Bu kez Bittrex, 42 altcoin’i bölgesel delist ediyor.

Bitcoin borsası, 42 altcoin’i bölgesel delist ediyor

Geçen hafta, borsa ABDli müşteriler için 32 kripto para biriminin borsadan kaldırılacağını doğruladı. Birçoğu, 2017 ve 2018 ICO döneminde doğan STORM, GO ve ENG gibi küçük büyük kripto paralardı. Bu kripto paralar 21 Haziran’dan itibaren Bittrex’te kullanılamayacak, ancak yine de Bittrex International’dan satın alınabilir ve satılabilir.

Şimdi borsa,  42 kripto paranın daha bölgesel delist edileceğini belirten yeni bir blog yazısı yayınladı. Birçoğu küçük piyasa değerine sahip altcoin’ler olsa da listede Civic (CV), OmiseGO (OMG) ve Sirin Labs’ın yerel tokeni (SRN) gibi projeler yer alıyor. Bunlar artık 28 Haziran’dan itibaren ABD müşterileri için geçerli olmayacak. Poloniex geçtiğimiz günlerde, Ardor (ARDR), Bytecoin (BCN), Decred (DCR), Lisk (LSK), OMNI, Augur (REP) ve birkaç kriptonun daha ABDli’ler için artık sunulmayacağını belirtti.

ABD düzenleyicileri bu bölgesel delistlerden sorumlu

ABD düzenleyicilerinin bu bölgesel delistlerden sorumlu olduğu belirtiliyor. Goldman Sachs destekli Poloniex, kararının sebeplerinin şöyle olduğunu açıkladı:

Bugünün eylemi, ABD pazarındaki düzenleyici belirsizliğin bir sonucudur. Özellikle, ABD’deki düzenleyicilerin bu varlıkları menkul kıymetler olarak kabul edip etmeyeceklerinden emin olmak mümkün değil.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin