Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

15 Haziran kripto para piyasaları özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

15 Haziran Cumartesi, kripto para piyasaları toplam değeri 273,3 milyar dolar olarak devam ediyor. Düne göre yaklaşık 10 milyar dolarlık sermaye artışı yüzde 4 bir piyasa değeri büyümesine işaret ediyor.

Piyasalarda görülen ortalama işlem hacminde ise son 24 saatte bir miktar artış söz konusu. Buna göre ortalama işlem hacmi 67,1 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Hafta sonu yükselişinde Bitcoin (BTC) iyi bir pay almış gibi. İlk 20 kripto paranın (kripto 20) son 24 saatlik ortalama getirisi yüzde 2’ye yakınken Bitcoin’in (BTC) yüzde 5 yükseliş ile devam ettiğini görüyoruz. BTC/USD paritesi şu anda Coinmarketcap verilerine göre 8.692 dolardan el değiştiriyor.

Günün öne çıkan diğer başlıklarına göz atın…

Piyasanın geneline baktığımızda yeşil rengin hakim olduğunu görürken Hafta sonu fon girişinin Bitcoin (BTC) ağırlık olduğu göze çarpıyor. Piyasanın en değerli kripto parası böylelikle pazar payını yüzde 56,5’e çıkarmış durumda. Bitcoin ayrıca bu son yükselişi ile 9.000 dolar seviyesini radarına almış bulunuyor.

İlk 10 kripto para 15 Haziran kritik seviyeleri

Kripto 10’un dün oluşan fiyat hareketlerine göre gün içi destek ve direnç seviyelerini ise şu şekilde belirledik:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin