Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?
Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?

Popüler analistten inanılmaz Ethereum tahmini: ETH fiyatı için yükseliş tarihi verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış trader Josh Olszewicz tarafından yapılan analizlere göre, ETH fiyatı Kasım ayında %40’a kadar yükselebilir. Bu Ethereum tahmini tutarsa ETH fiyatı 260 doları görebilir.

“ETH fiyatı artacak”

Techemy Capital ile çalışan ve “kendi kendini eğiten bir trader” sloganıyla tanınan Josh Olszewicz, yatırımcıları heyecanlandıran bir Ethereum tahmini paylaştı. Ünlü trader’a göre ETH, önümüzdeki ay yüzde kırklık bir artış gösterebilir.

Haberin yazıldığı esnada ETH fiyatı 187 dolar. Son 24 saatte %3’lük bir artış gören kripto paranın son 30 günlük performansı ise %10,6 yükselişe gelmiş durumda.

Son iki haftada, Ethereum, BTC’ye karşı %10,1 oranında değer kaybetti. Josh’ın belirttiği 260 dolara gelinirse rakam ETH’nin lehine büyük ölçüde değişebilir.

Intercontinental Exchange’in kripto para girişimi Bakkt, yakın zamanda Bitcoin vadeli işlem ürünleri için alım satım işlemlerinde yeni bir rekor kırdı. Şirket, önümüzdeki yılın ilk yarısında bir kripto tüketici uygulaması piyasaya süreceğini açıkladı.

Bu esnada Ethereum da bazı gelişmeler gördü. CFTC Başkanı Heath Tarbert, ETH vadeli işlem sözleşmelerinin 2020’de başlatılabileceğine inandığını açıkladı.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin