Popüler analistten Chainlink, Litecoin ve iki altcoin için tahminler geldi!
Popüler analistten Chainlink, Litecoin ve iki altcoin için tahminler geldi!

Popüler analistten Chainlink, Litecoin ve iki altcoin için tahminler geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen bir trader; Chainlink, Litecoin ve iki altcoin için sırada ne olabileceğini tahmin ediyor.

Litecoin tahmini

Altcoin Sherpa olarak bilinen takma adlı analist, 145.000 Twitter takipçisine Litecoin’in kırılırsa %25’lik bir ralliye götürebilecek bir direnç seviyesiyle karşı karşıya olduğunu söylüyor.

“LTC: Bu alanı temizlersek, 300 doların ortasını görsem şaşırmam.”

Analistin grafiğine göre, 290 dolar işareti tutarsa, ihlal edilecek bir sonraki ana seviye olarak 369 dolar görüyor.

Chainlink tahmini

Sırada merkezsiz Oracle ağı Chainlink (LINK) var. Analist, LINK’in daha önce üç kez başarısız olan bir direnci potansiyel olarak kırdığını gösteren bir grafik çizgi. LINK için 34 $ işaretinden sonraki bir sonraki fiyat seviyesi 42 $, bu da yaklaşık %23’lük potansiyel bir ralli olacaktır.

“LINK: Bu sefer farklı mı?”

DYDX tahmini

Yatırımcının baktığı bir sonraki altcoin, dYdX merkezsiz borsasının (DEX) yönetim tokeni olan DYDX. Altcoin Sherpa’ya göre, DYDX üzerindeki heyecan normalden daha az, bu da bir hareket için hazır olduğunun bir işareti olabilir.

“DYDX: Yine de iyi bir proje. İnsanlar bunu umursamadığında ve biriktiğinde, muhtemelen satın alma zamanı gelmiştir. Aktif bir ticaret değil, sadece birkaç haftalığına satın almak ve tutmak için iyi bir ticaret. Genel zaman çizelgenize bağlı.”

Kusama tahmini

Son olarak, kripto analistinin radarında Polkadot kanarya ağı Kusama (KSM) var. KSM’nin yakın gelecekte Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini düşünmese de, BTC’nin daha fazla ralli yapmasından sonra halen tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağını söylüyor.

“KSM: Bunun toparlanmasını bekliyorum ancak BTC’den daha iyi performans göstereceğini düşünmeyin. USD çifti, BTC hareket ettiğinde muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyelerinde.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin