Popüler analistten sarsıcı uyarı:
Popüler analistten sarsıcı uyarı: "Hayal kurmayın, Bitcoin bu sene 100 bini görmez!" Ne zaman göreceğini de söyledi

Bitcoin fiyatını doğru tahmin etmek isteyenler buraya: Herkes fiyata bakarken profesyoneller bu 4 göstergeye dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Hakimiyet Oranı (BTCD) son beş gün içinde artış yaşadı ve önemli bir direnç alanına yaklaşıyor. Bunun üzerinde bir kırılma olursa gelecekteki eğilimin yönü derinden etkilenebilir.

1- Bitcoin baskınlığı (BTCD)

BTCD, 20 Ekim’de %47,72’ye ulaştığından beri aşağı doğru hareket ediyor. Aşağı yönlü hareket, 6 Kasım’da %42,37’lik bir diple sonuçlandı.

Ancak daha sonra sıçradı ve o zamandan beri artıyor. Sıçrama, %42,6 bölgesini destek olarak doğruladığı için çok önemliydi. Bu aynı zamanda 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi ve yatay bir destek alanı.

2- RSI

Momentum göstergesi olan RSI ise 50 çizgisinde. Bu çizginin üstündeki ve altındaki hareketler, trendin yönü için belirleyici olarak kullanılabilir.

3- MACD

Benzer şekilde MACD de yukarı doğru hareket etmeye başladı ve 0 çizgisine yakın. MACD, kısa ve uzun vadeli hareketli ortalama (MA) tarafından oluşturuluyor. 0 çizgisinin üzerindeki bir hareket, kısa vadeli MA’nın uzun vadeli olandan daha hızlı olduğu anlamına geliyor.

4- Süper Trend

Son olarak, trendin yönünü belirlemek için oynaklığı kullanan Süper Trend de düşüş eğiliminde. Gösterge çizgisi %45,7’de. Aynı zamanda 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesi olan bu seviye, çok önemli bir direnç alanı haline geldi.

Bu 4 veri şu an nasıl yorumlanmalı?

Bu nedenle, BTCD’nin bu direncin üzerine çıkıp çıkmaması, gelecekteki eğilimin yönünü belirlemede çok önemli olacak.

Tanınmış kripto para yatırımcısı @KoschLions, yakında azalan takozundan çıkmanın muhtemel olduğunu belirten bir BTCD grafiği çizdi.

Tweet’ten bu yana, BTCD takozdan çıktı ve daha önce ana hatlarıyla belirtilen %45,70 direnç alanına doğru yukarı doğru hareket ediyor.

MACD ve RSI yukarı doğru hareket ederek yukarı hareketin devamını destekliyor.

Bu nedenle BTCD’nin direnç alanına ulaşması muhtemel ancak patlak verip vermeyeceği halen belirsiz.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin