6 Haziran Stellar ve Zcash analizi: XLM ve ZEC için olası senaryolar
6 Haziran Stellar ve Zcash analizi: XLM ve ZEC için olası senaryolar

Popüler analistten çarpıcı Bitcoin, Ethereum ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto trader’ı ve analisti, Bitcoin ve Ethereum’un daha düşük psikolojik seviyelere inmeye başlaması gerektiğine inanıyor. Ancak analiste göre genel piyasa resmi yükselişe devam edecek.

CryptoMichNL: Bitcoin ve Ethereum düşerse altcoin’ler patlar

Cuma günü, bir Hollandalı trader ve analist olan CryptoMichNL, kripto para pazarı için olumlu bir tahmin yaptı. CryptoMichNL, Bitcoin fiyatı düzeltmeyi 6.000-5.500 dolara çıkarsa ve Ethereum da aynı şeyi yapıp 140 dolara düşerse piyasanın yükselişine devam edeceğine inanıyor.

Ancak uzmana göre, bazı olaylar altcoin yükselişini engelleyebilir. Analiste göre yaklaşan Bitcoin’in Mayıs 2020’deki halving olayı ve “bir ton başka olay” ayıların piyasayı kontrol altına almasını önleyecek. Analistin görüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? Bitcoin fiyatı kaymaya devam edecek mi yoksa tersine dönüp yükselmeye mi başlayacak? Yorum kısmı aracılığıyla görüşlerinizi bize bildirin.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Bence halving odaklı yükseliş bekleyenlerçin her seviye slım fırsatıdır. 6800$ veya 8000$ bir fark yaratmaz. Yatırımcı sabırlı olursa kazanır. Ytd. Paylaşımlarınızı yakından takipteyiz kriptohsber emeklerinize sağlık..

    Reply
Bizi Takip Edin