Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?
Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?

Bloomberg: Bitcoin indikatörü 1 yıl sonra ilk kez “alım” sinyali verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’de yer alan bir habere göre, Bitcoin’in fiyatı 8.000 doların üzerinde kalmaya devam ettiğinden, teknik bir gösterge yaklaşık bir yıl sonra ilk kez bir yükseliş işareti görüyor.

Bloomberg: Bitcoin göstergesi 1 yıl sonra ilk kez “al” sinyali veriyor!

Günlük kapanış fiyatlarının aşağı ve yukarı hareketlerinin ölçüsü olan GTI Küresel Güç Göstergesi’ne göre Bitcoin, Aralık ayından bu yana ilk alım sinyalini aldı. Bloomberg’e göre, 8.000 dolar seviyesinin tutulması, kriptoyu daha da yukarı taşıyacak olan iyimserliği artırıyor. Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone bir notta  şunları yazdı:

Bitcoin olgunlaşma süreci, fiyatların daha düşük bir değer kazanma sürecinde oynaklığın azalmasıyla yıl sonuna doğru hızlanacak. Ayı piyasasından boğa piyasasına ilk geçiş tamamlandı; bu, konsolidasyon döneminde artışa yol açacak, ancak altın ile aynı nedenlerden dolayı Bitcoin olumlu bir ön yargıya sahip.

Bitcoin düşünce eleştiri yağmuru başladı

Lider kripto para birimi, bu hafta bazı aksamaların ortasında bile sabit kaldı. CoinMarketCap.com’un yeni verilerine göre, dünyanın en yaygın kullanılan dijital parası Bitcoin değil, Tether’dır. Ayrıca bu hafta lider kripto para aleyhine görüş beyan eden bir dizi önde gelen yatırımcı ortaya çıktı. Milyarder yatırımcı Mark Cuban, Bitcoin yerine muz almayı dhi tercih edeceğini söyledi.

GTI Global Strength Indicator flashes buy signal

Erken bir Bitcoin milyoneri olan Jered Kenna ise sektöre olan aşkı kaybettiğini söyledi. Bitcoin 10.000 doların altına düştüğünde ve hızla 2.000 doları kaybettiğinde, dijital varlıklarla ilgili birkaç hafta sonra eleştiriler ortaya çıktı. Bloomberg’e göre, bu hafta Bitcoin’in günlük ortalama hareketi %1,1’idi. Bu, genellikle güvenli bir varlık olarak kabul edilen altın’daki %0,56’lık hareketle karşılaştırılır. Digital Assets Data’nın kurucu ortağı olan Mike Alfred için, Bitcoin oynaklığı doğal bir olası sonuç aralığıdır.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin