4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı
4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Boğaların mola vermesi piyasayı kritik seviyeye getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasasında durum çok hızlı değişiyor. Dün kriptoların çoğu kırmızı bölgedeydi, bugün ise sadece Bitcoin SV ve Stellar Lümens ilk 10 para arasında değer kaybı yaşıyor. Bu kadar küçük bir geri dönüş, piyasa kapitalizasyonunu önemli olan 250 milyar dolar seviyesine itti. Peki, BTC, ETH, XRP için bu durum ne anlama geliyor?

En iyi 10 kripto para birimi

CoinMarketCap – En iyi 10 kripto para

Son 2 günlük düzeltmenin nedenlerini incelersek, esas olarak büyük piyasa oyuncularının baskısı ve ABD ve Çin ticaret savaşlarının etkisiyle, yatırımcıların yüksek riskli varlıklardan uzaklaşmalarına sebep oldu. Bununla birlikte, teknik açıdan, piyasa yukarı doğru hareket etmeden önce uyum sağladı. Ayrıca, yuvarlak değerler genellikle ciddi psikolojik seviyeler olarak kabul edilir. Bu nedenle, son 9.000 dolardan başlayan Bitcoin engeli alışılmadık bir durum değil.

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini

BTC/USD

Bitcoin’in fiyatı bir önceki güne göre sadece %0,4 oranında artmasına rağmen, kritik direnç seviyesine yükseldi.

BTC / USD 1 saatlik grafik

TradingView BTC/USD grafiği

Saat grafikte alıcıların hakimiyeti gözlendi: RSI, kısa vadeli BTC iyileşme olasılığının sinyalini veren 8.000 dolara işaret eden yükseliş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte, önceki tablolardaki durumu göz önüne alarak, yukarı doğru yapılan düzeltmeden sonra fiyat düşüşünün 7.800 ABD Dolarına devam etmesi muhtemel.

BTC fiyatı yazım sırasında 7.826 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

İkinci büyük kripto daha önce tahmin ettiğimiz gibi ayarlandı ve şu anda Bollinger Bantları göstergesinin alt sınırından bir toparlanma yaşanıyor. Bu sürekli büyüme için iyi bir sinyal olabilir. Görüldüğü gibi daha önce, bu test 145 dolardan 280 dolara artışa neden oldu. Mevcut durum benzer gözüküyor, bu yüzden kripto para biriminin tırnaklarında keskin bir yükseliş denemesi bekleyebiliriz.

ETH / USD günlük grafik

TradingView ETH/USD grafiği

Ek bir pozitif sinyal, yükselen kanalın üst sınırının üstündeki tırnakların sabitlenmesidir. Büyüme hedefi, bu koridorun genişliğine eşit bir mesafede olacaktır.

ETH yazım sırasında 246,38 seviyelerinde işlem görüyor.

XRP/USD

Saatlik grafikte, XRP teklifleri üçgen modelinde tutuluyor; güçlü bir hareketin önünde uçuculukta bir düşüş var.

XRP / USD 1 saatlik grafik

TradingView XRP/USD grafiği

Ana ticaret fikri olarak Ripple’nin üçgen modelinin alt sınırını test etmesini ve daha sonra üst sınırına yükselmesini bekleyebiliriz. Kırılma ve konsolidasyonun 0,4790 dolar seviyesinin üzerinde olması durumunda, hedefin 0,5875 dolar seviyesinde büyümeye devam etmesi beklenmektedir. Tırnak hareketinin bitiş noktasını belirlemek için temel geometrik desenin yüksekliği beklenmektedir.

XRP’nin fiyatı yazım sırasında 0,4025 dolar seviyesinde işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin