featured

Popüler analistten Arbitrum (ARB) fiyat tahmini: “Yükseliş 2 dolara kadar devam edebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Arbitrum (ARB), 2023 yılının sonuna yaklaşılırken grafiklerini yeşile boyamayı başardı. Boğaların yeniden güç kazanması yatırımcıların umutlarını artırırken, popüler analistler fiyat hareketi konusunda oldukça iyimser yorumlara sahip.

Arbitrum (ARB) kripto para piyasasındaki yolculuğunda %58 oranında bir artış kaydederek ivme kazandı. Son yükseliş rallisi ile en iyi performans gösteren token’lardan bir tanesi olmayı başaran ARB için popüler kripto analisti Michaël van de Poppe ise fiyatın 2 dolar seviyesine kadar yükselişe devam edebileceğini düşünüyor.

Arbitrum (ARB), son dönemdeki etkileyici performansı nedenliyle yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Tanınmış kripto analisti Michaël van de Poppe, bu Ethereum Layer-2 (L2) ölçeklendirme çözümüne ilişkin iyimser bir bakış açısı sunarak değerinin 2 dolara kadar potansiyel bir artış yaşayabileceğini tahmin ettiğini paylaştı. Çünkü ARB fiyatı son 30 gün içinde %58 oranında bir artış kaydederek boğaların gücünü kanıtladı. Popüler analist de bu yukarı yönlü hareketin biraz daha devam edeceğine inanıyor.

Arbitrum (ARB) yükselişe devam ediyor

Arbitrum’un kripto para piyasasındaki yolculuğu, devasa kazanımlarıyla oldukça dikkat çekici oldu. En son verilere göre token, yalnızca 24 saat içinde %19,96 oranında bir artış kaydederek 1,58 dolar seviyesine ulaştı. Bu büyüme, aynı dönemde %205,61 oranında artarak 1,598,545,697 dolara ulaşan işlem hacmindeki artışla tamamlanmış oldu.

Arbitrum ARB

Michaël van de Poppe’un analizi Arbitrum’un fiyat hareketindeki kilit noktaları ortaya koyduğu için büyük öneme sahip Son yeniden testin 0,98 dolar seviyesinde olduğunu ve yükseliş eğiliminin 1,35 dolara doğru olduğunu belirtti. Önemli destek ve direnç (S/R) dönüşlerine dikkat çekti ve token’ın özellikle 1,40 dolar ila 1,45 dolar aralığındaki mevcut yükseliş momentumunu koruyarak 2 dolara doğru yükselişine devam edebileceğine dair olan güvenini dile getirdi.

Arbitrum fiyat rallisi: Yeni bir yükseliş dalgası ortaya çıkıyor

ARB fiyatı, bir hafta boyunca ciddi dalgalanmalar yaşadıktan sonra yükseliş yolculuğuna çıktı. 1,45 dolarda bulunan kilit direnç noktasının kırılması ile kripto piyasasındaki takibe değer altcoin’lerden bir tanesi olduğunu kanıtladı. Aynı zamanda bu son artış, çeşitli üst düzey altcoin’lerdeki yükseliş trendiyle uyumlu ve potansiyel bir trend değişiminin altını çiziyor.

Başlangıçta Arbitrum fiyatı 0,904 dolardan 1,0380 dolara kadar dar bir bantta dalgalanıyordu. Daha sonra yaklaşık %16 oranında bir yükseliş yaşadı ancak hemen ardından 1,1133 dolar seviyesine geriledi. Bunu takiben fiyatın 1,0380 dolar ile 1,0236 dolar arasında salındığı bir konsolidasyon dönemi başladı. Piyasanın yeniden canlanması, tek bir gün içinde %31 oranında kayda değer bir artışa yol açarak sektördeki yükseliş eğilimini yeniden teyit etti.

Teknik analiz

ARB için teknik göstergeler de genel olarak boğaların lehine. Bunun popüler analistin yorumlarını destekler nitelikte olduğunu göz önünde bulundurursak fiyat bir süre daha yükselişe devam edeceği söylenebilir.

MACD göstergesinin yükselen histogramı, satın alma baskısının arttığına işaret ediyor. Yükseliş ortalama yakınsaması ile birleştiğinde, ARB fiyatının sürekli büyüme için hazır olduğu görülüyor.

Fiyatın, 1,567 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının üzerinde kalmayı başarması durumunda sıradaki hedef 1,6743 dolarda bulunan direnç noktası olacaktır. Eğer ARB, kritik direnç noktasının üzerinde bir kapanış yapabilirse 1,75 dolarda bulunan sıradaki direncin test edildiğini görebiliriz.

Ancak kripto para piyasasının doğası gereği yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden her an her şeyin olabileceğini akılda tutmalısınız. Eğer ARB için işler tersine döner ve ayılar yeniden fiyat hareketini kontrol etmeye başlarsa bir geri çekilme gelebilir. Bu durumda altcoin’in fiyatı 1,4594 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test ederek 1,3753 dolara doğru aşağı yönlü hareket etmeye başlayabilir.

Michaël van de Poppe’un yükseliş tahminini ve Arbitrum’un mevcut gidişatını kripto topluluğu dikkatle izliyor. Genel olarak beklenti, Arbitrum’un büyümesini sürdürüp sürdüremeyeceği ve öngörülen 2 dolarlık dönüm noktasına ulaşıp ulaşamayacağı etrafında dolanıyor.

Kripto para piyasası her gün gelişen ve büyüyen bir sektördür. Özellikle yeni nesil yatırımcıların tercihi olan kripto piyasası yüksek risk içermesi sebebiyle tehlikeli de olabilir. Ancak, yüksek potansiyelli projeleri erken zamanda keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz, bulut madenciliğine yeni bir soluk getiren ve şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Staking ve bulut madenciliğinde yepyeni bir proje: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasına özgün bir soluk getirerek bulut madenciliğini benzersiz bir şekilde ele alıyor ve yatırımcılara önemli avantajlar sunuyor. Proje, kullanıcılarına kusursuz bir kripto para ön satış deneyimi sunmanın yanı sıra, BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılar için güvenli bir yol sağlıyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Proje, merkeziyetsiz bir yapıya sahip olmasıyla güvenlik konusunda öne çıkıyor ve yatırımcıların projeye olan güvenini artırıyor.

Proje, bulut madenciliğini token’laştırarak işlem sürecini basitleştiriyor. Kullanıcılar, platform üzerinden $BTCMTX token’larını satın alarak bunları stake edebilir ve böylece bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Aynı zamanda, platformda pasif gelir elde etme imkanı da bulunuyor. Şu an itibariyle, $BTCMTX token’larını stake ederek %7700’ün üzerinde APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) elde etmek mümkün.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. $BTCMTX, ilk aşama için oldukça çekici bir fiyat olan 0,011 dolarla satışa sunuldu.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin