featured

Popüler analistten ADA uyarısı: “Yüzde 50’lik bir çöküş gelebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Into The Cryptoverse’in kurucusu ünlü kripto analisti Benjamin Cowen, Cardano (ADA) fiyatının geleceği hakkında endişelerini dile getirdi. Yakın tarihli bir Twitter gönderisinde Cowen, gözde altcoin’in fiyat hareketiyle ilgili bakış açısını paylaşarak ufukta potansiyel bir düşüş olduğunu belirtti.

ADA

Cowen’a göre, ADA-Bitcoin (BTC) döviz kuru şu anda 900 satoshi seviyesinde ve bu dört yıl öncesini hatırlatıyor. Geçmiş verilerin, ADA’nın önümüzdeki beş ila altı hafta içinde önemli bir düşüş yaşayabileceğini gösterdiğine dikkat çekti. Cowen, altcoin piyasasının acımasız olabileceğine inanıyor ve yatırımcıları potansiyel %50’lik düşüş konusunda uyarıyor.

Düşüş gelebilir

Analist, ADA’nın Bitcoin’e karşı fiyat hareketi için öngörülen yönünü gösteren bir tablo sunarak bulgularını daha da detaylandırdı. Altcoin’in fiyat geçmişinden yola çıkan Cowen, 2018’in altından başlayarak bir trend çizgisi belirledi. Bu kalıba dayanarak gözde altcoin, en son 2019’un üçüncü çeyreğinde görülen ve potansiyel olarak 2023’ün aynı çeyreğinde meydana gelen fiyat seviyelerini yeniden gözden geçirme riskiyle karşı karşıya.

Cowen, bir analist olarak öncelikle altcoin tablolarını Bitcoin ile bağlantılı olarak değerlendirdiğini vurguluyor. Bununla birlikte, şüpheciliği Cardano’nun dolar cinsinden değerine kadar uzanıyor. Yıl kapanmadan altcoin fiyatının önceki düşük seviyelerine geri dönebileceğini tahmin ediyor.

Cardano’nun tahmin edilen bu fırtınayı nasıl atlatacağı henüz bilinmiyor. Ancak Cowen’in analizi, altcoin’e yatırım yapanlar için bir uyandırma çağrısı görevi görüyor. Yatırımcılar kendilerini önümüzdeki aylarda olası fiyat dalgalanmalarına hazırlarken, ADA’nın geleceği belirsizliğini koruyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin