Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi
Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi

İşte Bitcoin düzeltmesi sonrası popüler analistlerin BTC ve altcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, 12,5 bin dolar değerinden bir geri çekilmeye devam ettiği için kripto pazarı bir başka darbe daha aldı. Bitcoin düşüş eğilimine giriyor gibi görünüyor. İşte Twitter’daki popüler analistlerin Bitcoin ve altcoin tahminleri…

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1148974263497625606

Trader Mayne: “Bitcoin 8 bin dolara düşecek.”

Bitcoin, gün boyunca oldukça büyük bir dezavantaj görüyor ve 11.500 dolarlık fiyat seviyesinin altına düştü ve bu durum %11’den fazla bir düşüşü gösteriyor. Dünyanın bir numaralı kripto para birimi bugün erken saatlerde sert bir şekilde düştü, birkaç saatlik bir alanda 1.000 dolarlık bir düşüşe dikkat çekti ve 11.400 dolarlık fiyat seviyesinin biraz üstünde bir denge kazanmadan önce yaklaşık 11.200 dolara düştü.

Bitcoin tehlikede gibi gözüktüğü için, kripto Twitter’daki bazı analistler bir numaralı kripto paranın yanında olduklarını belirtiyor. Bazı analistler ise BTC’de düşüş öngörüyor. Tanınmış bir kripto analisti olan Trader Mayne yorumlarına, Bitcoin’in %40’tan fazla zarar göreceğini ve Bitcoin’in de kripto para başına 8 bin dolar civarında oturmasını beklediğini öne sürerek başladı.

https://twitter.com/ToolFreeCrypto/status/1149192103861395456

Josh Rager: “Bitcoin düşerken, birçok altcoin fırsat sunuyor.”

Kripto analisti Darth Crypto, takipçilerine sert bir vuruş yapıyor ve onları gevşemeye çağırarak, panik yapmanın hiçbir sebebi olmadığını belirterek, bu BTC geri çekilmesinin iki günde sadece %14 olduğunu belirtti. Bir başka önemli kripto analisti olan Josh Rager, bu fırsatı birçok altcoin’e bakmak için kullanıyor:

Türbülanslı pazar günlerinde iyi performans gösteren altcoin’ler, diğer kripto paraların çoğunun kırmızı olduğu durumlarda, yatırım yapmak istediğim kripto paralar…

Kripto yatırımcıları: “Bitcoin’deki düşüş, alım fırsatı oluşturuyor.”

Kripto analistlerinin büyük çoğunluğu BTC’nin bir miktar geri çekilme göreceğini ve 2 ila 3 hafta boyunca dar bir aralıkta işlem yapacağını belirtiyor. Bazı kripto yatırımcıları da belki de bu düşüşün, bir miktar satışı tetiklemek için ve alım fırsatı oluşturmak adına başka bir fırsat olduğunu öne sürüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin