Sektörün önde gelen 3 uzman isminden dikkat çeken Bitcoin tahminleri
Sektörün önde gelen 3 uzman isminden dikkat çeken Bitcoin tahminleri

Popüler analistlerden dev Bitcoin fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) son zamanlarda 10.000 doları aştı ve kripto para birimi ilerlemeye devam ediyor. 26 Haziran tarihinde, Bitcoin birkaç saat içinde 11.800 dolara düşmeden önce 13.700 dolara ulaştı. Yakın gelecekte Bitcoin’in 100.000 doları vurabileceğini düşünen bazı analistler var. 

Bitcoin 20.000 dolara doğru hareket edebilir mi?

Bitcoin’in birkaç saat önce yaşadığı hızlı fiyat artışı ile ve son günlerde, en popüler kripto para biriminin ne olabileceğini düşünen birçok analist var. Tanınmış aracı kurum eToro’dan Simon Peters, 20.000 doların Bitcoin için bir sonraki fiyat hedefi olduğunu söyledi. Analiste göre, Bitcoin parabolik yörüngeyi korumak için çalışıyor ve önümüzdeki iki hafta içinde 20.000 dolarlık önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini vurmak mümkün olacak. 

Bitcoin’in en son 11.800 dolara düştüğünü belirten analist, kripto para biriminin 20.000 dolara ulaşmasının sadece bir iki hafta süreceğini düşünüyor. 2017’de pazar FOMO tarafından yönlendirildi ve insanlar tasarruflarıyla bile Bitcoin satın alıyorlardı.  Buna ek olarak, ibra Bitcoin fiyatını etkilemede de önemli bir rol oynadı. Libra, kripto pazarına kripto para biriminin yeni yatırımcıları çekmesine yardımcı olan yeni bir geçerlilik duygusu sağladı. 

Simon Peters: “Bitcoin 100.000 doları görecek.”

CNBC analisti Ran NeuNer, Twitter’da Bitcoin’in sadece 18 günde 10 bin dolardan 20 bin dolara çıktığını belirtti. Peters ayrıca, bu yıl Bitcoin için 50.000 dolar veya 100.000 dolar görülebileceğini de açıkladı. Bu, mevcut seviyelere göre %756 fiyat artışını temsil ediyor. Peters, Bitcoin’in sonunda 100.000 dolara fırlayabileceğine inanan tek uzman değil. 

THink Markets’den Naeem Slam, Bitcoin 242 günlük hareketli ortalamanın üzerinde kaldığı sürece, dijital varlığın 60.000 ila 100.000 dolar aralığına girmesinin mümkün olabileceğini söyledi. Genel olarak, analistler 242 günlük MA yerine 200 veya 50 günlük hareketli ortalamaya bakma eğilimindedir.  Analiste göre Bitcoin’in bu seviyelere ulaşması için olması gereken ilk şey, 20.000 doları aşmak. 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin