Amazon'un sahip olduğu şirket, Bitcoin ödemelerini etkinleştirdi
Amazon'un sahip olduğu şirket, Bitcoin ödemelerini etkinleştirdi

Amazon’un sahip olduğu şirket, Bitcoin ödemelerini etkinleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amazon’un sahip olduğu Twitch akış platformu şimdi Bitcoin (BTC) Bitcoin Cash (BCH) ödemelerine izin veriyor.

Amazon’un sahip olduğu Twitch, Bitcoin ödemelerine izin veriyor

Popüler bir akış oyun platformu olan Twitch, tekrar Bitcoin ve BCH ödemelerine izin veriyor. Daha önce Twitch, Bitcoin ve BCH ödemelerinin Mart ayında engellendiğini bildirildi. Twitch, Amazon’un sahip olduğu canlı oyun platformudur. Son zamanlarda yaptığı açıklamalarda şimdi tekrar Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) ödemelerine izin verdiğini açıkladı.

Twitch Mart ayında, Bitpay’i bir ödeme yöntemi olarak kaldırarak, abonelikler için Bitcoin ve Bitcoin Cash ödemelerini sessizce kaldırdı. Şimdi ise platformda Bitpay platformda bir ödeme işlemcisi olarak tekrar etkinleştirildi. Bitcoin ve Bitcoin Cash, abonelik ödeme sayfasının daha az yaygın olan ödeme yöntemlerine ayrılmış bölümde ödeme seçenekleri olarak bulunabilir. Bu paraların ödeme seçenekleri olarak yenilenmesi şirketin blogunda veya bir basın bülteninde açıklanmadı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin