Ünlü uzmandan dev Bitcoin (BTC) fiyat tahmini
Ünlü uzmandan dev Bitcoin (BTC) fiyat tahmini

Popüler analistlerden BTC tahmini: Bitcoin boğaları köşede çekingen bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perşembe günü Tether hakkında bazı iddialar dolaştı. Bu haberin bir sonucu olarak, Bitcoin (BTC) dakikalar içinde %10 düşüş göstererek, 5.550 dolardan hızlı bir satış ile 4.950 dolara geriledi. Ancak bu haberin yayınlanmasından bu yana, piyasanın genelinde kripto para birimleri toparlandı.

Bitcoin FUD

Popüler trader The Crypto Monk’ın analizine göre, bu yakın tarihte yaşanan karmaşanın tozları yerleşti ve Bitcoin’in grafik yapısı hala “boğalar için iyi görünüyor” dedi. Tweetine göre, BTC’nin 200 günlük hareketli ortalamanın oturduğu yer kilit bir destek seviyesi olan 4.800 doların üzerinde.

Grafiğin yapısı iyi görünüyor, ancak trader istatistikleri ve teknik göstergeler de olumlu hava katmıyor. Popüler bir analist olan Murad Mahmudov’un, Bitfinex ve Relative Strength Index (RSI) liderlik oranlarındaki uzun vadeli pozisyon oranının yüksek bir hareketin geldiğine inanmasına yol açtığını söylüyor. Belirli bir tahminde bulunmadı, ancak Mahmudov, 6.300 dolar ile biten bir ok çizdi; bu seviyenin Bitcoin için tarihi öneme sahip büyük bir direniş göstermesi bekleniyor.

Denklemin diğer yüzü

Elbette, diğerleri Bitcoin grafiğinin kesinlikle boğa göründüğünden emin değil. Trader Financial Survivalism’den gelen bir grafiğe göre, bu hareket Bitcoin’in mevcut piyasa yapısının Aralık ayındaki düşüşe benzer olduğunu ancak tersine döndüğünü onaylıyor. Bu nedenle, eğer geçmiş takip edilirse, BTC potansiyel olarak 4.200 dolara kadar gidecek olan 1000 dolarlık bir geri dönüş için hazır olabilir.

Ancak bu o kadar kolay olmayabilir. Crypto Birb ve Satoshi Flipper gibi bazı analistlere göre, Bitcoin’in daha yükseğe çıkması için ikna edici bir şekilde 5.200 doların üstesinden gelmesi ve BitMEX’te 5.300 dolara gitmesi gerekiyor. Bunu yazarken, “likidite kontrolü” henüz gerçekleşmedi. Ancak, TD Ameritrade ve E*Trade’nin bitcoin spot alım satım teklifinde bulunduğu iddia edilen planları gibi sektördeki olumlu gelişmeler göz önüne alındığında, bazıları BTC’nin çarpışma öncesi seviyelerine çok kısa sürede ulaşacağından emin.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin