featured

Popüler analistin Ethereum (ETH) tahmini endişe uyandırıyor: İşte, ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzman analist Benjamin Cowen’in son ETH fiyat tahmini, Ethereum’un Bitcoin’e karşı hızla düşeceği konusunda uyardığı için yatırımcılarda endişe yaratabilir.

Yakın zamanda yapılan bir paylaşımda, saygın bir kripto piyasası analisti Benjamin Cowen, Ethereum’un kripto pazarındaki kaderi hakkında ciddi bir uyarıda bulundu. İçgörülü analizleriyle öne çıkan Cowen, Ethereum’un (ETH) Bitcoin’e (BTC) karşı yörüngesine ilişkin son bulgularını paylaştı.

Cowen’in analizine göre ETH, Bitcoin’e karşı tahmini %40’lık bir düşüşle önemli bir gerileme yaşayacak. Cowen, ETH/BTC oranındaki sürekli düşüşe işaret ederek iddiasını doğruladı ve bu düşüşün altcoin hesaplamasının doruk noktasına işaret edebileceğini vurguladı.

Uzmanın tahmini, sosyal medyada paylaştığı ve Ethereum’un mevcut 0,057 BTC konumuna göre endişe verici bir düşük seviye olan 0,035 BTC’ye düşme potansiyelini gösteren ayrıntılı bir grafikle pekiştirildi.

Ethereum

Bu korkunç tahmin Cowen’a göre türünün ilk örneği değil. Haziran ayında, ETH/BTC oranının çökeceğini öngörerek bu düşüş eğilimini ilk kez dile getirmişti. Düşüşün kademeli hızına rağmen Cowen analizinde kararlılığını korudu ve geçen hafta devam eden düşüş trendiyle ilgili endişelerini yineledi.

Cowen’ın tahmini, Bitcoin’in artan hâkimiyetine ve daha geniş kripto para piyasasından sürekli olarak likidite akışına ilişkin değerlendirmesine dayanıyor. Bitcoin hâkimiyetini korumaya devam ettikçe ETH gibi altcoin’lerin cazibesi azalabilir ve potansiyel olarak BTC’ye karşı öngörülen devalüasyona yol açabilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin