featured

Popüler analist XRP fiyat tahminini paylaştı: “Boğalar fiyatı 10 dolara yükseltebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP) fiyatı, artan piyasa duyarlılığının ortasında bir yükseliş eğilimi içinde işlem görüyor. Son yükseliş rallisinin ardından 10 dolarda bulunan hedef yeniden gündemde.

XRP fiyatı, son 24 saat içinde %2’lik bir artış kaydetti. Teknik göstergeler yakın vadede yükseliş momentumunun devam edebileceğine işaret ediyor. Boğaların güç kazanmasının ardından başlayacak olan yeni ralli gözde altcoin’in fiyatını 10 dolara kadar yükseltebilir.

XRP fiyatı, kripto para piyasasında kayda değer bir yükseliş eğiliminin ön saflarında yer alıyor ve son performansıyla yatırımcıları cezbediyor. Son işlem seansında fiyat %2 oranında bir yükseliş kaydetti ve şu anda 0,5222 dolar civarında işlem görüyor. Bu değişim piyasada yükseliş eğiliminin güçlendiği anlamına gelmektedir. Geçtiğimiz haftadan beri gözde altcoin’in fiyatı 0,50 dolar ile 0,53 dolar arasında bulunan sabit bir aralıkta işlem görüyor. 0,52 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasının aşılması ile yeni bir yükseliş hareketi başladı.

 

XRP’nin piyasadaki varlığı, şu anda 28 milyar dolar civarında olan etkileyici piyasa değeriyle sağlamlaşıyor. Bu piyasa değeri ile Ripple, kripto para birimleri arasındaki sıralamada en büyük altıncı kripto para birimi konumunda bulunuyor. XRP’nin kripto para piyasasındaki öne çıkışı, 24 saatlik işlem hacminin 692 milyon dolara ulaşmasıyla da taçlandı.

Kripto para piyasası 2024 yılına, yeni coinler ile oldukça ilgi çekici bir giriş yaptı. Yüksek potansiyelli birçok yeni proje, zamanlamanın kritik bir öneme sahip olduğunu bilen yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Bu projelerden bir tanesi de geleneksel bulut madenciliği konseptini bir adım öteye taşıyan ve şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesidir.

Bulut madenciliğine yeni bir soluk: Bitcoin Minetrix

Bulut madenciliği konseptine benzersiz bir bakış açısı sunan Bitcoin Minetrix, yatırımcıların deneyimlerini basitleştirmeyi hedefliyor. Proje, sadece mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılara güvenli bir yol açıyor. Bu token’lar, Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşen yüksek güvenlik standartlarına sahip ve herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir. Bu da yatırımcılara esneklik sunar ve Bitcoin Minetrix’i bulut madenciliği dünyasında öne çıkan bir proje hâline getirir.

Bu proje, geleneksel madencilik süreçlerinden kaçınarak Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden bulut madenciliği kredileri kazanma imkanı sunuyor. Elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülüyor.

Bitcoin Minetrix, tasarımıyla her kripto yatırımcısının rahatça anlayabileceği bir yapıya sahiptir, bu da sektöre yeni giriş yapanların bile projenin bir parçası olabilecekleri anlamına gelir.Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini token’laştırarak işlemi basitleştiriyor. Kullanıcılar platformda $BTCMTX token’larını satın alabilir ve bunları stake ederek bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Aynı zamanda platform, kullanıcılara pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. Ön satışın sonuna ulaşmak için 32 milyon dolarlık bir hedef belirlendi ve projeye olan ilgi oldukça büyük. İlk 24 saat içinde 106 bin dolarlık bir giriş yapıldı, bu da hedefe ulaşma olasılığının oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

$BTCMTX, ilk aşama için 0,011 dolar gibi cazip bir fiyatla satışa sunuldu. Yüksek potansiyeli ile göz dolduran Bitcoin Minetrix, fırsatları yakalamak isteyen yatırımcıları ön satışa katılmaya davet ediyor.

Ripple (XRP) fiyat tahminleri ve analist görüşleri

Popüler bir kripto analisti olan Lord XRP, yakın zamanda gözde altcoin’in geleceği hakkındaki görüşlerini paylaşmak için X sosyal platformunda bir paylaşım yaptı. Analist, kısa vadeli dalgalanmaların ötesine geçerek temel eğilimlere ve piyasa güçlerine odaklandı. Lord XRP’ye göre XRP fiyatı, bu yükseliş döngüsünde 10 dolara kadar çıkabilir. Dolayısıyla büyük bir rallinin eşiğinde olabiliriz.

Mevcut momentum, eğer yükseliş eğilimi devam ederse fiyatın kısa süre içinde 0,8 dolar seviyesine ulaşabileceğini gösteriyor. Analist Lord XRP, 1 dolar ve 5 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının aşılması durumunda 10 dolara yükselebileceğini tahmin ediyor. Ancak kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve her an her şeyin olabileceğini akılda tutmalısınız. XRP durumunda ise düşüş eğiliminin geri dönmesi durumunda aşağı yöndeki ilk hedef 0,45 dolarda bulunan destek noktası olacaktır. Bu destek noktasının savunulamaması durumunda da aşağı yönlü hareket 0,4 dolara kadar derinleşebilir.

Teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor

Günlük grafikte bulunan teknik göstergeler XRP fiyatının yükselişe devam edeceğini gösteriyor.  Hareketli ortalamalar ve osilatörler bir satın alma stratejisi önerirken, çok azı nötr bir eğilime işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI), yükseliş momentumu nedeniyle aşırı alım bölgesine doğru ilerliyor ve şu anda 58 işaretinde tarafsız bir duruş sergiliyor.

XRP fiyat tahmini

Ortalama Yön Endeksi (ADX) 30 işaretinde umut vadederken, 20 EMA seviyesinin 50 EMA’ya yakınlaşması iyimser tahminleri daha da destekliyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi de diğerlerine benzer bir şekilde yaklaşmakta olan bir yükselişe işaret ediyor.

Yatırımcılar, XRP satın almayı düşünmeden önce piyasa lideri olan Bitcoin ile yüksek korelasyona sahip olduğunu ve bu nedenle BTC fiyat hareketini de yakından takip etmeleri gerektiğini akılda tutmalıdır. Ayrıca kripto para piyasasının yüksek risk içerdiğini de unutmamalı ve yalnızca kaybetmeyi göze alabilecekleri kadar bir miktar ile işlem yapmalıdır.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin