Popüler analist, Dogecoin fiyatının bu seviyeye ulaşabileceğine inanıyor!
Popüler analist, Dogecoin fiyatının bu seviyeye ulaşabileceğine inanıyor!

Popüler analist, Dogecoin fiyatının bu seviyeye ulaşabileceğine inanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış bir kripto yatırımcısı ve analisti, Dogecoin’in (DOGE) fiyatının önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyebileceğine dair görüşlerini paylaştı. Gönderiye göre analist, DOGE fiyatının yakın zamanda 0,08 dolara ulaşacağına inanıyor.

Analist, DOGE’de uzun pozisyon almayı planladığını da sözlerine ekledi. Bu gönderiye veriler yanıtlara bakıldığında, topluluktaki herkes aynı düşünceyi paylaşmıyor. Bazı yatırımcılar, DOGE’nin 0,08 dolara kısa vadede ulaşabileceğine inanırken, diğerleri bu olasılıktan şüphe duyuyor.

CoinMarketCap verileri, DOGE’nin son 24 saatte %6,46’lık bir fiyat düşüşünün ardından şu anda 0,0783 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. Meme coin, aynı zaman diliminde Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla yaklaşık %4,61 ve %4,88 oranında zayıfladı. Analistin DOGE tahmini, meme coin geçen gün 0,08415 dolara ulaştığı için gerçekleşti.

Şu anda, DOGE’nin haftalık performansı, son yedi günde %6’dan fazla kazandığı için hâlâ yeşil bölgede yükseliyor. DOGE’nin 24 saatlik işlem hacmi şu anda kırmızı bölgede ve dünden bu yana %17’den fazla düşüşün ardından 705.736.642 dolarda bulunuyor.

DOGE şu anda 10.869.902.606 dolarlık piyasa değerine sahip ve piyasa değeri açısından en büyük 8. kripto olarak sıralanıyor. Bu, meme parayı 7. sırada Cardano’nun (ADA) hemen arkasına ve en büyük kriptolar listesinde 9. sırada yer alan Polygon’un (MATIC) önüne yerleştiriyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin