Piyasada güncel durum: Bitcoin 28.000 doları geri aldı, Cardano yüzde 14 oranında yükseldi!
Piyasada güncel durum: Bitcoin 28.000 doları geri aldı, Cardano yüzde 14 oranında yükseldi!

Piyasada güncel durum: Bitcoin 28.000 doları geri aldı, Cardano yüzde 14 oranında yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin haftayı 28.000 doların altına düşerek kapattı, ancak boğalar o zamandan beri varlığı kuzeye doğru itti. Dünün en iyi performans gösteren altcoin’leri bugün sert bir şekilde geri döndü. HBAR ve SOL de kırmızıda işlem gören altcoin’ler arasında yer alıyor. Cardano’nun haftalık kazançları, varlığın fiyatının 0,4 dolara dokunmasına yardımcı oldu.

BTC tekrar 28.000 doların üstünde

Bitcoin, geçen hafta boyunca büyük dalgalanmalarla karşı karşıya kaldı. ABD CFTC’nin Binance ve Changpeng Zhao’ya dava açmasının ardından kripto para birimi dakikalar içinde 1.500 dolar düştü. Yine de boğalar varlığı geri döndürmeyi başardı.

Bitcoin geçen hafta Perşembe günü 29.000 doların üzerinde çıktı, ancak bu girişim de kısa sürdü.

Hafta sonu yaklaşırken, kripto para birimi tekrar 28.000 doların üzerine çıktı ve hatta 29.000 dolara yaklaştı ancak bu seviyenin üzerine çıkamadı. Cumartesi günü oldukça sakin geçti, Pazar ise BTC yeniden 27.600 dolara düştüğü için kayıplarla işlem gördü.

Bununla birlikte, varlık son birkaç saat içinde neredeyse 1.000 dolar yükseldi. Birkaç kripto analisti önümüzdeki birkaç ay için daha fazla potansiyel yükseliş senaryosuna işaret ederken, Bitcoin 28.000 doları geri aldı.

Piyasa değeri 550 milyar dolara yaklaşırken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti %46,4 seviyesinde duruyor.

BTCUSD. Kaynak: TradingView

Cardano haftalık yüzde 14 arttı

Çoğu altcoin, BTC’nin son 24 saatteki performansına benzer bir görünüm sergiledi. Bununla birlikte, günlük ölçekte, birkaç altcoin kırmızı bölgede. Dün aynı zamanda en iyi performans gösterenler arasında yer alan Dogecoin ve Shiba Inu sırasıyla %5,5 ve %3,5 düştü.

Ethereum, BNB, MATIC, DOT, LTC, TRX ve AVAX da daha küçük kayıplar görse de kırmızıda işlem görüyor.

Cardano, günlük kazanç sağlayan birkaç istisna coin arasında yer alıyor. ADA, son 24 saatte %3,5 ve haftalık ölçekte %14’ten fazla arttı. Bu nedenle, varlık 0,4 dolardan işlem görüyor.

Toplam kripto piyasası değeri oldukça durgun kaldı ve CMC’de 1.2 trilyon doların hemen altında bulunuyor.

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış. Kaynak: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin