Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

Popüler analist Bitcoin boğa koşusunun başlangıç tarihini verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaygın olarak takip edilen kripto para analisti PlanB, Bitcoin’in geçmiş fiyat hareketlerinden yola çıkarak yaptığı tahmininde, bir sonraki boğa koşusunun 2020 Mayıs’ta başlayacağını iddia etti.

Her dört yılda bir gerçekleşen halving olayı, pazara giren yeni BTC arz miktarını da yarıya indiriliyor. Anonim analiste göre, Bitcoin’in önceki halving’lerini takip eden tarihlerde BTC fiyatı hızla arttı.

Mayıs 2020’de Bitcoin boğa koşusu başlayabilir

Aşağıdaki grafikte gördüğümüz üzere, halving sırasında mavi bölümler aniden kırmızıya dönüyor. Şu an yine mavideyiz ve halving sonrasında grafiğin kırmızıya dönmesi bekleniyor.

PlanB’ye göre 2023 yılında 100 bin dolara ulaşacak.

Kurumsal dijital varlık yöneticisi Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Jason A. Williams ise Forbes‘a verdiği röportajda, halving olayının zaten fiyatlandırıldığını söyledi.

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin