digibyte
Digibyte kurucusu borsalara karşı mücadelesini sürdürüyor

Digibyte kurucusu borsalara karşı mücadelesini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digibyte ‘ın kurucusu Jared Tate’in son zamanlarda kripto para borsaları için sert sözler sarfetti. Tate, borsaların Satoshi Nakamoto’nun vizyonuna karşı olduklarını iddia ediyor.

Jared Tate, kripto para topluluğunda fikir ayrılıklarına sebep olan bir tartışma başlatmış durumda. Son zamanlarda, Tate’in kamuoyunda Binance ve Tron’un kurucusu Justin Sun’ın sert eleştiriler getirdiği görüldü.  Ayrıca, sayılı günleri kaldığını söyledi. bu duruma cevaben Poloniex, Digibyte (DGB) ‘yi tek taraflı olarak tamamen borsadan silmeye karar verdi.

Digibyte, Binance ile mücadele konusunda uzun bir geçmişe sahip. Eylül ayında Tate, listeleme için Binance tarafından “para talep edildiğini” iddia etmişti. Borsanın, 300.000 dolar artı Digibyte’in tüm arzının yüzde 3’ünü talep ettiğini iddia ediyor.

Ayrıca Tate’in (@jaredctate) yeni yorumları ateşi körüklemeye devam ediyor. Kısa süre önce, Twitter’da borsaların açgözlülük ve yolsuzluklarla piyasayı çarpıttığını iddia etti. Ve bunun Satoshi Nakamoto’nun orijinal vizyonuna aykırı olduğunu dile getirdi.

Digibyte’nin kurucusu Satoshi’nin hiçbir zaman kripto para varlıkları üzerindeki merkezi kontrol lehine olmayacağını iddia ediyor. Borsaların şu an tüm kripto varlıklarının büyük bir kısmını yönettiği, BeinCrypto’nun daha önce de bildirdiği gibi, Coinbase’in 7 milyar doların üzerinde BTC tuttuğunu ve dolaşımdaki tüm Litecoin’lerin yüzde 25’ine sahip olduğunu iddia etti.

Tate’in tweet’ine verilen cevaplar ise oldukça olumluydu, ancak ana mesajın kripto para endüstrisinde dikkate alınmaması endişesi de vardı. Birçoğu, Tate ve diğerlerinin alternatif oluşturmak için çalışmasını önerdi: Binance ve diğer borsalarla rekabet edebilmek için merkezi olmayan borsalar gibi.

Bununla birlikte, merkezi olmayan borsalar kullanıcı sayısını artırmakta ve önemli işlem hacimlerini yakalamakta zorluk çekiyor. Dahası, Binance, bu rekabette kendi merkezsiz borsasına sahip.

Ne Binance ne de CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Tate’in şu ana kadar yaptığı yorumlara bir yanıt vermedi.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin