Popüler analist: “Bitcoin 14.000 dolara çıkabilir ancak bu kanala dikkat!”
Popüler analist: “Bitcoin 14.000 dolara çıkabilir ancak bu kanala dikkat!”

Popüler analist: “Bitcoin 14.000 dolara çıkabilir ancak bu kanala dikkat!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TradingView’de yayınlanan yeni bir yayında, popüler analist Magic Poop Cannon, Bitcoin’in bir yıldan fazla bir süredir faaliyette olan devasa bir düşüş kanalının üst tarafını ittiğini iddia ediyor. Ancak, bu kötü bir şey olmayabilir.

Bitcoin düşüş eğiliminde

Analist, aslında bir düşüş trendi kanalının ortasında olduğumuzu göstererek analizine başlıyor. Üst kısımda Bitcoin’in Şubat – Mart 2018 arasındaki dönemde iki reaksiyonu olduğunu ve alt tarafında üç reaksiyon olduğunu belirtti. Ek olarak, merkez çizgisi boyunca gözlenen birçok reaksiyonun tümü bir düşüş eğilimi kanalına işaret etmektedir. Ancak korku dolu cümlelerin arkasındaki olumlu gerçeği şu şekilde anlatıyor:

Bu harika çünkü neler olup bittiğini biraz daha anlamamıza yardımcı oluyor ve nereye gideceğimiz konusunda daha fazla perspektif gösteriyor.

Bu analizde, Magic Poop Cannon, Bitcoin’in düşüş trendinin üst sıralarında yer almayı başardığını ancak buna dayanamadığını açıkladı. BTC, tepenin üstünde duramazsa, düşüş trend çizgisine tekrar dönecektir. Bununla birlikte, eğer BTC kanalın tepesini tutabilir ve geçerse kanal genişliğini alıp koparma noktasına ekleyerek 14.000 dolarlık bir hedefi mümkün kılabilir.

Ancak, sorun devam etmektedir. Bitcoin-ağ maliyetlerinin işlemlere (NVT) oranı, günlük sinyali regresyon çizgisinden sapmaların yanı sıra satış sinyali yönünde çiziliyor. Ek olarak, nakit akışı endeksi artık Bitcoin’in aşırı satın alındığını gösteriyor. Sonuç olarak, Magic Poop Cannon hala bir boğa piyasasında olduğumuzu düşünmüyor, ancak kanalı geçersek inanacağını söylüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin