Forbes analisti Bitcoin hareketlerinin bu döviz kurunu takip ettiğini söyledi
Forbes analisti Bitcoin hareketlerinin bu döviz kurunu takip ettiğini söyledi

Forbes analisti Bitcoin hareketlerinin bu döviz kurunu takip ettiğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin rallisi devam ederken, birçok gözlemci boğa koşusu için daha geniş temel açıklamalar arıyor. Bu arayışta giderek daha popüler bir düşünce öne çıkıyor ve BTC fiyatını USD/Yuan döviz kuruyla ilişkilendiriyor.

Bitcoin, ABD-Çin savaşından galip çıkabilir

Bu durumu fark eden Tokyo merkezli finans analisti William Pesek aynı zamanda Forbes yazarlarından. ABD ile Çin arasında sürmekte olan ticaret savaşının Bitcoin servetine önemli katkı sağlayabileceğini iddia ediyor.

Birçok kripto analisti, BTC’nin herhangi bir borsa, tahvil veya ulusal para birimi ile tamamen “ilişkili olmadığı” inancındadır ve bu durum, Bitcoin’i altın veya ABD Doları ile karşılaştırdığında küresel bir değer stoku için güçlü bir aday yapmaktadır. Pesek, korelasyon eksikliği nedeniyle düşüncesinin tamamen doğru olmayabileceğini belirtti. Ancak her ne kadar tek bir varlığa bağlı olmasa da, Bitcoin fiyatının fiilen USD/Yuan döviz kurunu takip ettiğini söyleyebiliriz.

Pesek, düşen bir Yuan’ın, Bitcoin’de pozitif olma eğiliminde olduğunu iddia ediyor. Artan ekonomik belirsizliğin, Bitcoin boğa piyasasına olumlu katkı yapması muhtemeldir ve Pesek, Trump’ın “Çin ticaretine tam cepheden saldırısı”nın muhtemelen “Bitcoin’in dünya pazarlarındaki ani dirilişine yakıt katacağını” düşünüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin