19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Popüler analist 2020 yükselen trend beklentisinde Ethereum’a dikkat çekiyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para Bitcoin gibi Ethereum (ETH) da yılın başından beri bazı tahminler düşüş yönlü olsa da yüksek işlem hacimleri görüyor.  Geçen ay, bazı analistler ETH’nin beş gün önce 240 dolar değerinde olacağını tahmin ettiler, ancak 180 dolarlık dirence takılan altcoin şu an 164 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Bununla birlikte, başka bir kripto analisti Ethereum için bir ralli konusunda umudunu yitirmiş değil. Bu analist, iddiasını 335 dolar olarak belirledi. Bu ise mevcut fiyatından yüzde yüz daha yüksek. Twitter’da 39bin kadar takipçisi olan Satoshi Flipper, Cumartesi günü, Ethereum hedefimi 335 $ ETH/USDT seviyesine yükseltti.

Satoshi Flipper’ın ETH’nin fiyatının iki katına çıkmasıyla ilgili öngörüsü, BTC fiyatının sabit kalacağı varsayılan olumlu temel faktörlerdir, özellikle kripto pazarının geri kalanına ve de Ethereum’a karşı değer kaybedebileceği görüşüne sahip.

BTC, elbette, Mayıs ayında üçüncü ödül yarılanmasını yaşayacak ve bu oldukça önemli bir olay olarak görülüyor. İlk yarılanmadan ikinci yarılanmaya kadar Bitcoin fiyatı, yüzde 5,333’e yükseldi. Bir trader’a göre eğer bu, ikinciden üçüncü yarılanmaya uyarlanacak olursa BTC fiyatı Temmuz ayına kadar 33.000 doları bulabilir.

halving hakkında, Satoshi Flipper’ın görüşleri ise şu şekildeydi:

İçinde yalnız bir ödül yarılanması olan bir yıl bana bir yükseliş yılı geçireceğimizi söylüyor. Değişken ve yükselen bir yıl. Sağduyu bana böyle söylüyor.

Bu yıl, BTC’nin birinci katmanına “bip-schnorr + bip-taproot + bip-taps” olarak “Bitcoin’in kodlama özelliklerinin gizliliğini, verimliliğini ve esnekliğini” geliştirmeyi amaçlayan bir soft fork da eklenecek. Bu, BTC’nin benimsenmesini ve amiral gemisi kripto fiyatına olumlu katalizör olabilecek başka bir olay.

Beklenen olayların çoğunun sadece BTC’yi desteklemesine rağmen, kripto pazarının geri kalanı zaten bir yükselişte. Piyasa değerine göre en büyük 30 kripto para biriminin fiyat endeksi olan cci30, BTC ve en yüksek altcoinlerin 2.502.87 dolardan 3.360.47 dolara yükseldiğini gösteriyor.

Satoshi Flipper ayrıca şu yorumda bulundu:

Altcoinlerin ters dönüşünden sonra sizlere ETH almanızı söylüyorduk. 131 dolardan başladık ve şimdi neredeyse 180 doları buldu. Eğer BTC’nin yarılanma olayını benim yaptığım gibi fiyatlandırılmadığını ve Bitcoin’in yükselen bir yıl geçireceğini düşünüyorsanız, o zaman Ethereum’un takip edeceğinden emin olabilirsiniz.

ibtimes


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir