Polkadot ve XRP fiyat analizi
Polkadot ve XRP fiyat analizi

Popüler altcoin’in bu hamlesi merak uyandırdı – işte önemli yenilik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dash, okunabilir kullanıcı adları, kişi listeleri ve profil resimleriyle sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunmak için bir sosyal kripto para birimi cüzdanı olan DashPay için genel bir alfa başlattı.

Bu deneyim, kripto para birimlerinin kitlesel olarak benimsenmesinin önündeki en önemli engelleri ele alıyor ve birçok tüketici araştırması, temelde kullanım kolaylığı sorunları olduğunu gösteriyor.

Genel alfa, kullanıcıların 2021’deki tam kamu lansmanından önce, gerçekten sorunsuz ve sosyal bir kripto para birimi işlem deneyiminin nasıl olabileceğini görmelerini sağlar.

Kullanım kolaylığı

Pazar araştırma firması Clutch ve Brave UX tarafından çevrimiçi olarak günde dört saatten fazla zaman geçiren web kullanıcılarından oluşan 2016 anketine göre, yanıt verenlerin %90’ından fazlası, bir web sitesini veya hizmeti kullanmaya devam etmeye karar verirken kullanım kolaylığını önemli bir belirleyici faktör olarak gördü.

Dash tarafından yapılan çevrimiçi bir anket, ankete katılanların %66,9’unun genel kullanılabilirliği benimsemenin önündeki en büyük engel olarak gördüğünü ortaya koydu.

2018’de Interwallet Operability Vakfı tarafından yapılan bir başka anket, birçok kripto para birimi kullanıcısının işlemlerinin başarısına tam olarak güvenmediğini ortaya koydu. Yanıt verenlerin yalnızca %25’i gönderdikten hemen sonra işlemlere tam güven duyarken, %17’si gönderdikten sonra biraz gerginleşti. Aynı çalışma, kullanıcıların yalnızca %30’unun bir ay boyunca satın alımlar da dahil olmak üzere başkalarına kripto para birimi gönderdiğini ve %27’sinin tüm yıl boyunca kripto para göndermediğini ortaya koydu.

Sorunsuz bir sosyal deneyim

Dash, protokol düzeyinde kullanıcı adları, kişi listeleri, profil resimleri ve daha fazlası dahil olmak üzere sorunsuz bir sosyal deneyim sunarak benimseme ve güven sorunlarının önündeki bu engelleri çözmeye çalışıyor ve bu deneyimi kripto para biriminin tüm ekosistemindeki kullanıcılara sunuyor.

Dash Halkla İlişkiler Müdürü Mark Mason şunları söyledi:

“Esasen, kripto para biriminin benimsenmesinin ana akım olmasını istiyorsanız. Uzun korkutucu kriptografik adreslere güle güle ve kullanıcı adlarına, profil resimlerine ve kişi listelerine merhaba demeliyiz. Hoş bir kullanıcı deneyimi sağlamak, kitlesel olarak benimsenmesi için temel gerekliliktir. Dash, merkezi olmayan kullanıcı adlarıyla blockchain ödemelerini kolaylaştırarak ana akım haline gelmeye hazır. Blockchain gelişiyor. Sosyal ödemeler dünyasına hoş geldiniz. Gelecek sosyal ödemelerdir!”

Dash, yeni kullanıcıları artık açık alfa sürümünde DashPay cüzdanını test etmeye çağırıyor. DashPay, ağ genelinde aranabilir kullanıcı adları, kişi listeleri, profil resimleri ve biyografileri ve kolay ödeme geçmişi dahil olmak üzere kullanıcılar arasında sosyal ödemeleri tamamen merkezi olmayan bir şekilde üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymadan gerçekleştiriyor. DashPay, 2021’in başlarında Dash’in ana ağında herkese açık bir tam sürüm görecek.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin