Ünlü analist XRP, Litecoin ve Binance Coin için Mega Bullish hedeflerini açıkladı
Ünlü analist XRP, Litecoin ve Binance Coin için Mega Bullish hedeflerini açıkladı

Ethereum düşerken bu altcoin ralli yaptı – yükseliş göz dolduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SushiSwap’in yerel tokenı SUSHI, son 24 saat içinde güçlü bir ralli yaşadı. Önde gelen kripto para birimi, son 24 saatte %10 arttı ve birkaç günlük yavaş fiyat hareketinin ardından son haftaların en yüksek seviyelerine geldi.

SUSHI’nin rallisi, Bitcoin’in daha da yükselmesi ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 29.500 $’a yükselmesiyle birlikte geliyor. Önde gelen kripto para birimi, hafif bir düzeltmenin ardından şu anda 29.300 $’dan işlem görüyor.

SushiSwap’in Ethereum tabanlı kripto parasındaki ralli, ETH’nin düzeltmesiyle gerçekleşiyor. Ethereum, son 24 saatte %1,5 düştü. Bu gerileme genellikle altcoinlerin düşük performans gösterdiği anlamına gelir.

SUSHI, diğer DeFi koinleri ile yükseliyor

SushiSwap’in son 24 saat ile 48 saat arasındaki rallisi, DeFi piyasası nihayet bir tür toparlanma gösterdiği için gerçekleşti.

UNI ve YFI gibi birçok merkezi olmayan finans odaklı kripto para, son haftalarda güçlü düzeltmelerle karşı karşıya kaldı. Ethereum toparlanırken en çok dikkat Bitcoin ve daha küçük altcoin gruplarına odaklandı.

DeFi nihayet toparlanıyor, çünkü Bitcoin’in ivmesi yavaşlıyor olabilir.

SUSHI, son 24 saatin en iyi performans gösteren kripto varlıklarından biri oldu. Son 24 saatte %15 kazanç elde eden THORChain’in RUNE’u haricinde, son günün en iyi performans gösteren DeFi koini.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin