Ethereum pazarında bir rekor daha kırılıyor
Ethereum pazarında bir rekor daha kırılıyor

Popüler altcoin’deki düşüş korkuttu: Yön nereye?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, 620 dolar civarında kısa vadeli bir zirve oluşturdu ve ABD Doları karşısında keskin bir düşüşe başladı. ETH fiyatı kazançları düzeltiyor ve 500 dolarlık destek bölgesini yeniden ziyaret edebilir.

Ethereum, 580 dolarlık desteğin üzerinde kalamadığı için aşağı yönlü bir düzeltme başlattı.

Fiyat, 550 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında işlem gördü.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 565 dolara yakın destekle büyük bir düşüş kanalının altında bir kırılma oldu.

Parite 507 dolar seviyesini test etti ve daha fazla olumsuzluk ihtimali var gibi görünüyor.

Ethereum fiyatı düştü

Ethereum, 620 dolar seviyesinin yakınında kısa vadeli bir zirve oluşturduktan sonra keskin bir aşağı yönlü düzeltme başlattı. ETH, 600 dolar seviyesinin altına düştü ve 580 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kalamadı.

580 dolarlık destek seviyesinin altında net bir kırılma, güçlü bir düşüşe neden oldu. Ethereum, 550 dolarlık desteğin çok altına düştü ve hatta 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altına geriledi. Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 565 dolara yakın destekle büyük bir düşüş kanalının altında da bir kırılma yaşandı.

Fiyat 520 dolarlık desteğin altına düştü ve 507 dolara kadar düştü. Şu anda yükseliyor ve 525 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Ethereum Price

Artış yönünde, 550 dolar ve 555 dolar seviyelerinin yakınında oluşan büyük bir direnç var. Ana direnç, 580 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın yakınında oluşuyor. 580 dolar seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanış, pozitif bir bölgeye geri dönüşe işaret edebilir.

ETH’de daha fazla kayıp olur mu?

Ethereum 550 dolarlık direncin üzerine çıkamazsa, daha fazla kayıp olabilir. İlk büyük destek, fiyatın 507 dolarlık düşük seviyesini yeniden test edebileceği 515 dolar seviyesine yakın.

Ana destek, 500 dolarlık seviyenin yakınında yer alıyor. 500 dolarlık seviyenin altına doğru açık bir kırılma, önemli bir düşüşü başlatabilir. Bahsedilen durumda, fiyat 450 doları bile test edebilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD şu anda düşüş bölgesinde ivme kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 30 seviyesinin oldukça altında.

Destek Seviyesi – 500 dolar.

Direnç Seviyesi – 550 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin