Ünlü analist “zirve seviyeler görecekler” dediği altı altcoini açıkladı
Ünlü analist “zirve seviyeler görecekler” dediği altı altcoini açıkladı

Popüler altcoin yüzde 94 yükselerek ilk 30 içerisine girdi – ralli devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta, Zilliqa (ZIL) için rekorlarla dolu bir hafta oldu. Coinmarketcap’e hızlı bir bakış, koinin geçen hafta %94’lük etkileyici bir artıştan sonra Coinmarketcap’te 29. sırada olduğunu ortaya koyuyor.

Coinmarketcap’ta 29. sırada yer alan Zilliqa, izleme sitesinde 52. sırada yer aldığı 8 Aralık’tan bu yana 23 sıra yükselmiş durumda.

Aşağıda, Zilliqa’nın bir haftada %94’lük bir artıştan sonra sıralama web sitesinde mevcut yerini gösteren Coinmarketcap’ten bir ekran görüntüsü bulunuyor.

Zilliqa, LunarCrush’ta en iyi sıralayan coin

Zilliqa ayrıca LunarCrush’ın sosyal medya etkileşimlerini takip eden sitenin en üst noktasında sürekli yer alan bir koin. LunarCrush’a göre Zilliqa, Bitcoin ve Ethereum’dan daha fazla sosyal medya etkileşimi yaşadı.

Zilliqa’nın Google arama hacmi

Zilliqa’nın google arama hacminde de Aralık ayında büyük bir artış görüldü ve en son bu yılın Haziran ayında ana ağda yer almaya başladıktan sonra 0,030 $’a ulaştığında görülen seviyelere ulaştı.

Ayrıca, stake edilen Zilliqa miktarı 4,208 Milyar ile yeni bir kilometre taşına ulaştı. Bu miktar, koinin dolaşımdaki arzının yaklaşık %29,89’udur.

Sonuç

Özetle, Zilliqa’nın dijital varlığı Coinmarketcap.com’da ilk 30 içerisine girerek rekor kıran bir hafta geçirdi. Dahası, Zilliqa’ya yatırımcı ilgisi, LunarCrush tarafından vurgulanan sosyal medya etkileşimlerine ve ZIL’in Google arama hacmindeki önemli artışa bağlı olarak fırladı.

Buna ek olarak, yatırımcılar, dolaşımdaki arzının %30’una yakını da stake etmiş durumda.

Bu nedenle, Zilliqa açıkça yükseliş bölgesinde yer alıyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin