Popüler altcoin, yeni güncelleme ve duyurular ile gündemde
Popüler altcoin, yeni güncelleme ve duyurular ile gündemde

Popüler altcoin, yeni güncelleme ve duyurular ile gündemde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOHK, popüler altcoin Cardano’nun yol haritası için yeni güncellemeler olduğunu duyurdu. Şirket, Cardano’nun (ADA) ve ayrıca Ethereum Classic’in (ETC) geliştirilmesinin arkasında. Yeni yol haritası, Cardano ağının geleceği için net bir vizyon sunacak. Aynı zamanda, halihazırda yapmış oldukları tüm işleri özetlemek istiyorlar.

Popüler altcoin Cardano, için yeniden tasarlanan yeni bir yol haritası

Yeni bir tweette IOHK, Cardano 2020 vizyonuna doğru ilerlemelerini gösterdikleri tamamen yeniden tasarlanan yol haritasını paylaşmaktan memnun olduklarını açıkladı. Tweet, Cardano forumundaki bir blog yazısına bağlandı, Cardano’nun ne olduğunu ve nasıl çalıştığını açıkladılar. Yol haritası, Byron, Shelley, Goguen, Basho ve Voltaire dahil olmak üzere farklı dönemler için bazı net temalar ve ayrıntılı fonksiyonel bileşenler gösteriyor. 

Bunların hepsi Cardano projesinin ayrılmaz parçalarıdır. Bu bilgi, meraklıların ve yatırımcıların şirketin şu anda kaydettiği ilerlemeler hakkında daha iyi bir fikir edinmelerini sağlar. Ancak, şirketin verdiği bilgilerin eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğramış görünen başka kullanıcılar da vardı. Cardano yol haritası ağ hakkında bilgi veriyor:

Cardano, çok varlıklı defter ve doğrulanabilir akıllı sözleşmelerle merkezi olmayan bir uygulama (dApp) geliştirme platformunda geliştirilmekte olan çığır açan bir proof-of-stake  Blockchain ağıdır.

Cardano yeni güncellemelerle yatırımcılarını besliyor

Ayrıca, gerçek dünyadaki uygulamaları güçlendirmek için gereken ölçeklenebilirlik, birlikte çalışabilirlik ve sürdürülebilirliği sağlamak istediklerini açıkladılar. Dahası, Cardano, gelecekteki ekonomiyi güçlendirecek büyük ölçekli, görev açısından kritik olmayan ademi merkeziyetçi uygulamalar için Blockchain ağı olmayı hedefliyor.

Her ne kadar Cardano’nun en önemli güncellemelerinden biri olan Shelley, topluluk tarafından tartışılsa da Goguen’in Cardano’ya toplu benimsenmede yardımcı olması bekleniyor. IOHK’ya göre, bu döneme ilişkin çalışmalar çoktan başladı ve Shelley ile birlikte yan yana geliştirilecek. Goguen’in kesintisiz sözleşme entegrasyonunu sağlaması bekleniyor. Cardano  ayrıca Plutus ve alana özgü dil Marlowe’yide geliştiriyor ve şu anda son aşamalarındalar.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin