Siyaset için kripto para birimleri mi! Bakın ne kadar popüler
Siyaset için kripto para birimleri mi! Bakın ne kadar popüler

Bitcoin yanlısı ABD başkan adayı, bu altcoin’i destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yanlısı ABD 2020 Demokrat başkan adayı olan Andrew Yang, Bitcoin ve kripto para biriminin geleceğini tartışmak üzere Litecoin kurucusu Charlie Lee ile bir araya geldi. Andrew Yang, ikisinin birlikte yer aldığı bir fotoğrafı Twitter’da paylaştı ve Lee’yi sektörde öncü olduğu için tebrik etti.

Bitcoin destekçisi ABD başkan adayı Litecoin kurucusuyla buluştu

Demokratik başkan adayı Andrew Yang, ABD’deki kripto endüstrisini düzenlemeye ve Doğu Asya ve Avrupa’dakilerle rekabet edebilecek bir pazar oluşturma yolunda eğilimlerini sürdürüyor. Şu anda kampanyasını tanıtmak için ABD’yi gezen Yang, kısa bir süre önce ülkesinde kripto ve Blockchain şirketlerinin karşılaştığı sorunları tartışmak için Litecoin kurucusu Charlie Lee ile bir araya geldi. Yang, 5 Haziran’da Twitter’da ikisinin bir fotoğrafını paylaştı ve Lee’yi kripto endüstrisinde öncü olduğu için tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı adayı, Bitcoin’e verdiği destekten bahsetti ve kripto para biriminin ABD’de büyük miktarda ekonomik faaliyeti temsil etmek için büyüdüğünü ve göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi. Yang, federal hükümete kripto para birimleri ve kripto pazarının nasıl ele alınması ve düzenlenmesi gerektiği konusunda net kılavuzlar oluşturma çağrısında bulundu. 

ABD başkan adayı ve Litecoin bir işbirliği yapabilir

Yang, Wyoming yasa koyucuları ve Token Taksonomisi Yasası sponsorları tarafından gerçekleştirilen ilerici Blockchain çalışmalarından sonra politikalarını modellemeyi planlıyor. Bir girişim şirketi olan Blockchain Capital tarafından yapılan son bir ankette, %9 ya da 30.000.000 milyon ABD vatandaşının Bitcoin sahibi olduğu görüldü. Rakamlar fazlasıyla abartılsa bile, ABD’de Yang’ı destekleyebilecek on milyonlarca seçmen var.

Lee gibi yüksek profilli figürlerle tanışmak Yang’ın kripto topluluğunda daha fazla tanınmasına yardımcı olabilir.  Lee, 2011 yılında piyasaya sürülen en büyük dördüncü kripto para birimi olan Litecoin’i başlattı. Kripto para, popülerliğinin yükselişini son birkaç yıl içinde hızlı ve güvenli bir ödeme yöntemi olarak gördü. İkiliden hiçbiri toplantıları hakkında ayrıntılı bilgi vermezken, Yang’ın açıklaması gelecekteki olası bir işbirliğine işaret etti.

Cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin