En popüler kripto analisti Bitcoin'in 6k seviyesi ve sonrası hakkında görüş bildiriyor
Bitcoin 450 dolardan fazla arttı! BTC yeni direnç seviyelerini test edilebilir

Bitcoin 450 dolardan fazla arttı! BTC yeni direnç seviyelerini test edilebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı oldukça kısa bir sürede hızla arttı ve yaklaşık 450 dolarlık bir tutarı piyasa değerine ekledi. Ethereum’da Bitcoin’deki artışla birlikte 300 doların üzerine tırmandı.

Bitcoin fiyatı yükseliyor

Bitcoin, bugün yani Pazartesi günü %5 oranında toplanan bir fiyatla yükseliş ivmesi kazanıyor gibi görünüyor ve bir kez daha 12.000 doları test etmek istiyor olabilir. Bu seviyeyi test ederse Bitcoin için yeni direnç seviyesi 12.400 olarak gözüküyor. Bitcoin bir saat içerisinde 450 dolardan fazla değer kazandı. Bitcoin %5’lik bir ralliyle fiyatını 11.900 dolar kapılarına dayadı. Bitcoin oynaklığı, geçtiğimiz ay boyunca önemli bir fiyat hareketi gördü.

BTC, bir hafta içinde fiyatın 14.000 dolara yükseldikten sonra 9.750 dolara ulaştığını gören %30’luk bir düşüş gördü. Fiyat o zamandan beri iyileşiyor ve şimdi 11.900 dolar seviyelerinde oturuyor. Ethereum ayrıca, Pazartesi günü, %7’lik bir fiyat artışıyla 300 doların üzerine çıktı.  Ancak piyasada volatilite hala yüksek görünüyor. Hangi yöne ivme kazandığını görmek için Temmuz ayında tüm gözler BTC’ye odaklanacak. 

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin