17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum
17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum

Popüler altcoin erteleme duyurusu ile zıpladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Waltonchain (WTC), büyük bir fiyat artışının ardından Cumartesi sabahı yine altcoin’ler arasından yükseliyor. Fiyat dalgalanması, WTC ekipleri için 6 aylık bir ek kilitlenme süresi ilan eden Waltonchain ekibiyle ilişkiliydi. WTC, açıklamanın ardından fiyatta %42,5’lik bir artış gördü. 

Popüler altcoin Waltonchain, ciddi fiyat artışı görüyor

Waltonchain ekibinin açıklaması, WTC taraftarlarından Twitter’da fazlaca övgü aldı. Waltonchain ekibi açıklaması şu  şekildedir:

Tokenlerin ilk kilitlenme süresi 18 Temmuz 2019’da saat 00:00’a kadardı, ancak nadir durumlarda Blockchain/kripto para birimi alanında ve Waltonchain projesine olan güvenin bir göstergesi olarak, ana ekip kilitlenme süresini 2020 Ocak ayına kadar yani 6 ay daha uzatmaya karar verdi. Ek olarak tokenlerin kilidi açıldıktan sonra, bırakılan aylık miktar toplam kilitlenen miktarının %10’unu geçmeyecek ve bu süreye daha yakın bir revizyon beklemekte, ekip kilitlenme dönemini tekrar uzatmaya karar verebilir.

Waltonchain’in 2019’un en güçlü projelerinden biri olduğu söyleniyor ve destekçilerinin WTC için son derece hızlı bir yükseliş beklemeye devam ettiği görülüyor. Waltonchain şu anda yüzde 33,96 oranında artışla 3 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin