Popüler altcoin durmak bilmiyor ve genişlemeye devam ediyor
Popüler altcoin durmak bilmiyor ve genişlemeye devam ediyor

Popüler altcoin durmak bilmiyor ve genişlemeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en büyük kripto para birimlerinden biri olan Dash, pazarın düşmekte olmasına rağmen dünya çapında genişlemeye devam ediyor. Yahoo! Finans, tarafından yayınlanan bir habere göre popüler altcoin Dash, 2014 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana şaşırtıcı ilerleme kaydedilmesine rağmen radar altında kalmaya devam ediyor.

Popüler altcoin Dash, piyasada genişliyor ve büyüyor

Piyasadaki en büyük kripto para birimlerinden biri olan Dash, fiyat performansına rağmen büyümeye devam ediyor. Dash, kullanıcı deneyimine odaklanan ve kullanıcıların anında ödemeleri işleme koymalarını sağlayan hızlı ve kullanımı kolay bir kripto para birimidir. Genel olarak, bu kripto para birimi, dünyanın en yüksek enflasyonunu kaydeden fiat para birimleri göz önüne alındığında, bireylerin mal ve hizmetlerin ücretini ödemek için kullandığı Venezuela’da büyük bir büyüme yaşadı.

Dahası, Dash’ı birçok farklı kıtada bir kripto para birimi olarak kabul eden birkaç kripto ATM’si var. Şu anda, Dash’ın arkasındaki ekip, daha iyi hizmetler sunmak ve kripto para birimini daha fazla ülkeye ve yere genişletmek için çalışıyor.  Dash ayrıca, Zürih, İsviçre ve Münih, Almanya’da yapılacak olan ilk Dash Convention’ı da duyurdu. Bu etkinlik 28 Eylül-30 Eylül arasında gerçekleşecek. Bu konuda resmi raporuna göre, bu Avrupa’daki ilk Dash Dash Convention’ı olacak.

Bitalo CEO’su: “Dash’ın kripto pazarının geleceğinde önemli bir rol oynayacak.”

Bu etkinlikte, Dash ekosistemiyle ilgili farklı gelişmeler hakkında bilgi sağlayacak sunumlar, paneller ve anahtar notlar da olacak. Buna ek olarak, Dash’ın dünyadaki farklı ülkelerde kaydettiği ilerleme hakkındaki bilgiyi yaymak istiyorlar. Bitalo CEO’su ve Dash Convention Europe organizatörü Fabio Bossi, şunları söyledi:

Bir Dash kongre düzenlemesi fikri bir topluluk sohbetinde doğdu ve Dash ekosisteminde çok fazla heyecan verici haber ve proje ile Dash DAO’yu kripto dostu İsviçre’ye götürmek istedik.

Bitalo CEO’su, Dash’ın Bitalo AG’deki işletme modeli için mükemmel bir eş olduğunu söylemeye devam etti ve Dash’ın kripto para birimi pazarının geleceğinde önemli bir rol oynayacağını düşünüyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin