Ünlü analistten vurucu Ethereum fiyat tahmini
Ünlü analistten vurucu Ethereum fiyat tahmini

Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç Ethereum tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in son zamanlardaki düşüş trendi birçok altcoin’in düşüşe geçmesine neden oldu ve Ethereum fiyatı (ETH) kısa süre içinde %10 oranında değer kaybetti, bu da kilit bir destek seviyesinin altına düşmesine neden oldu. ETH’nin fiyatlarındaki keskin düşüş nedeniyle, bazı analistler önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde düşmesini bekliyorlar. Bir analist ise Ethereum’un 90 dolara kadar düşeceğine inandığını açıklıyor. Popüler bir analistin ise Etherum tahmini şarşırtıyor.

Analist: “Ethereum 0,012 BTC’ye kadar düşebilir.”

Ethereum’un son düşüşü, Bitcoin’i yaklaşık 10.300 dolardan 9.300 dolara kadar düşüren satışlarla yakından çakıştı ve tüm büyük altcoin’lerin kısa vadeli fiyat hareketlerinin Bitcoin’in fiyatını yakından takip etmesi muhtemel. Ethereum’un BTC işlem çiftine bakarsak, şu anki 0,0176 BTC fiyatı üzerinden %2 düşüşle işlem görüyor. Ancak önde gelen bir analist, yakında ETH’nin kabaca 0,012 BTC’ye kadar düşebileceğine inanıyor:

ETH: Henüz yükseliş için tam zamanı gibi görünmüyor. Mevcut olandan daha büyük bir hamleye yol açacak 270 günlük bir aralıktan şüpheleniyorum. ETH/BTC alım satım aralığında daha fazla düşüş olabilir.

Bitcoin tahminleri tutan analist Ethereum tahmini

Ethereum’un Bitcoin’e karşı mevcut zayıflığı, kısa vadeli fiyat hareketleri için sorun oluşturabilir ve önde gelen bir Bitcoin boğası kriptonun yakında 90 dolara kadar düşeceğine inanıyor. Bitcoin tahminleri tutan analist Max Keiser, kısa süre önce attığı bir tweet ile bir sonraki ETH hedefini açıkça belirtti:

ETH için bir sonraki hedef, 90 dolar!

Her ne kadar bazı yatırımcılar bunun gerçekçi olmayan bir yakın vadeli hedef olduğuna inansalar da Ethereum’un 2019 düşük seviyesinin şu anda 100 dolar civarında olduğunu ve bu seviyenin Keiser’ın hedefinden sadece bir taş uzaklıkta olduğunu hatırlamak önemli. Ek olarak, eğer Bitcoin, toplu kripto pazarında daha fazla baskın olmaya devam ederse, birçok büyük altcoin’in 2019’un düşük seviyelerini tekrar ziyaret etmesi ya da kırması olası.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin